Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Lindos Imperial Resort & Spa

Kiotari, Griekenland

 

hotel-lindos-imperial-resort-spahotel-lindos-imperial-resort-spahotel-lindos-imperial-resort-spahotel-lindos-imperial-resort-spahotel-lindos-imperial-resort-spa
Favoriet 
 

v.a. 814

  • Beoordeeld met een 7.4
  • 5 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel Lindos Imperial Resort & Spa in Kiotari

Een heerlijke vakantie beleef je in Hotel Imperial Resort & Spa. Wat is er hier veel te doen. Met name het zwembad met meerdere glijbanen is een echt speelparadijs en hier heb je geen omkijken naar de kinderen. Handig, want zo kun je zelf nog even het wellnesscenter in. Vervelen is er hier voor niemand bij, want het grote complex heeft zoveel faciliteiten in huis dat jong en oud zich hier vermaken. Heerlijk ook dat het strand hier direct voor de deur ligt. Lekker zonnen onder de Griekse zon, dat is pas vakantie.

Met het all inclusive programma geniet je iedere dag van lekker eten. Er is ontzettend veel keuze en dineren in een van de a-la carte restaurants is ook mogelijk. Wel even een dagje van tevoren reserveren want deze heerlijke avondjes zijn populair. Als je hier bent geweest, zul je zelf wel begrijpen waarom. Fijne vakantie!


Top vakantiehuizen in Griekenland

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari