Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Skopelos Village

Skopelos stad, Griekenland

 

hotel-skopelos-villagehotel-skopelos-villagehotel-skopelos-villagehotel-skopelos-villagehotel-skopelos-village
Favoriet 
 

v.a. 947

  • 5 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel Skopelos Village in Skopelos Stad

Op wandelafstand van Skopelos-Stad ligt het schitterende Hotel Skopelos Village. Op deze plek worden luxe en kwaliteit gecombineerd met  de gastvrijheid en warmte van een familiebedrijfje. Het hotel werd 30 jaar geleden geopend door grootvader Cristos en wordt nu nog steeds door de familie gerund. Vanaf het hotel is het uitzicht over Skopelos-Stad overdag al schitterend, maar 's avonds, wanneer alle lichtjes aan gaan, krijgt het haast iets betoverends. Er zijn twee zwembaden om een verkoelende duik te nemen en mocht je liever ook actief bezig zijn, is er een fitnessruimte. Vervolgens kun je de zon weer in om te ontspannen, of kiezen voor een rustgevende massage.

Top vakantiehuizen in Griekenland

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos