Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Anna Studios & Jasmine Apartments

Pythagorion, Griekenland

 

anna-studios-jasmine-apartmentsanna-studios-jasmine-apartmentsanna-studios-jasmine-apartmentsanna-studios-jasmine-apartmentsanna-studios-jasmine-apartments
Favoriet 
 

v.a. 479

  • Beoordeeld met een 6.7
  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Anna Studios & Jasmine Apartments in Pythagorion

8-daagse Zonvakantie naar Samos bij Anna Studios & Jasmine Apartments

Bij Anna Studios & Jasmine Apartments, vlakbij het sfeervolle Pythagorion, staat ontspanning op nummer één. De appartementen hebben een eenvoudige maar nette en frisse inrichting. Zoek een plekje bij het zwembad, die wordt omgeven door een tuin vol met palmbomen en kleurrijke bloemen. Dit is de plek om in alle rust eindelijk aan dat spannende boek te beginnen. Maar ook een plek om fijne uitstapjes te maken. Wandel naar het centrum en de haven van Pythagorion of huur een fiets en strijk neer op één van de terrassen. Het uitzicht is weer adembenemend.
  • Zwembad
  • Zwembad
  • Bar,
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 16-06-2024 voor een 8-daagse vakantie 479,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Griekenland

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari