Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Lesante Blu Exclusive Beach Resort

Tragaki, Griekenland

 

lesante-blu-exclusive-beach-resort
Favoriet 
 

v.a. 883

  • 5 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Lesante Blu Exclusive Beach Resort in Tragaki

Lesante Blu Exclusive Resort omringt u met een spectaculair uitzicht op het strand en de blauwe zee. Het resort bevindt zich in het schilderachtige dorpje Tragaki op het prachtige eiland Zakynthos. Het is een adults-only hotel, een luxe verblijf met moderne suites waar u helemaal tot rust kunt komen. Het personeel op het resort is erg gastvrij en zal erg hun best doen om u een onbezorgde vakantie te bieden. Er is een fijne selectie van restaurants te vinden op het resort, zo kunt u genieten van Griekse en Mediterrane gerechten met prachtige uitzichten. Op het resort alleen al zijn er dus genoeg mogelijkheden om mooie vakantiefoto's te kunnen maken. Het privéstrand, de luxe spa, de 24/7 roomservice, de prachtige uitzichten, de infinity pool en nog meer faciliteiten op het resort zorgen voor een unieke verblijfservaring in dit 'Leading Hotels of the World' hotel. In de spa van het resort kunt u optimaal ontspannen, er worden geselecteerde behandelingen van Germaine

Lesante Blu Exclusive Resort omringt u met een spectaculair uitzicht op het strand en de blauwe zee. Het resort bevindt zich in het schilderachtige dorpje Tragaki op het prachtige eiland Zakynthos. Het is een adults-only hotel, een luxe verblijf met moderne suites waar u helemaal tot rust kunt komen. Het personeel op het resort is erg gastvrij en zal erg hun best doen om u een onbezorgde vakantie te bieden. Er is een fijne selectie van restaurants te vinden op het resort, zo kunt u genieten van Griekse en Mediterrane gerechten met prachtige uitzichten. Op het resort alleen al zijn er dus genoeg mogelijkheden om mooie vakantiefoto's te kunnen maken.

Het privéstrand, de luxe spa, de 24/7 roomservice, de prachtige uitzichten, de infinity pool en nog meer faciliteiten op het resort zorgen voor een unieke verblijfservaring in dit 'Leading Hotels of the World' hotel. In de spa van het resort kunt u optimaal ontspannen, er worden geselecteerde behandelingen van Germaine de Capuccini aangeboden en er zijn faciliteiten zoals een sauna, een verwarmd binnenzwembad en een hammam beschikbaar.Boek nu uw vakantie naar Zakynthos en beleef een vijssterrenervaring in het Lesante Blu Exclusive Resort.

Lesante Blu Exclusive Resort is gelegen in het schilderachtige dorpje Tragaki.

- Direct aan het privéstrand
- Centrum Tsilivi: ca. 2,5 km
- Zakynthos-Stad: ca. 7 km
- Bushalte: ca. 150 m
- Tsilivi Water Park: ca. 2,5 km

Met het vliegtuig:
- Luchthaven Zakynthos: ca. 13 km

- Transfer luchthaven - accommodatie v.v. inbegrepen wanneer u een boeking inclusief vlucht maakt
Bij uw reisdocumenten ontvangt u een voucher met instructie waar u zich kunt melden voor uw transfer naar de accommodatie. Hierop staat ook vermeld hoe u de transfer van uw accommodatie naar de luchthaven terug kunt bevestigen.

- Min. leeftijd 16 jaar
- Huisdieren zijn niet toegestaan
- Ontbijt en diner zijn in buffetvorm
- U kunt á-la-carte dineren (wel reserveren)


Top vakantiehuizen in Griekenland

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos