Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Koukos Villas

Chania, Griekenland

 

koukos-villas
Favoriet 
 

v.a. 1.011

  • Beoordeeld met een 8.4
  • 5 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Koukos Villas in Chania



Mijn geliefde Kreta! Ik ben gek op de lokale keuken, de mensen en de ruige natuur. Het eiland voelt inmiddels als mijn tweede thuis, maar nog nooit was mijn huisje zo luxe als bij Koukos Villa. Wanneer ik op de veranda van mijn privévilla sta, met mijn koffer in mijn hand, kijk ik mijn ogen uit: dit is zo groot en luxe! Een villa met drie kamers helemaal van mij alleen. Ik schuif de glazen deuren van mijn moderne paleisje opzij. Op de tafel in de woonkamer staat een lief welkomstpakket. Wat ik vervolgens aantref wanneer ik mij omdraai, laat mijn mond openvallen van verbazing. Een bubbelbad! In de woonkamer! Ik zet mijn koffer opzij en klim in het lege bad. Vanaf hier kun je zelfs de zee zien. Deze eigenaren weten wat echt genieten is...

Ik stap mijn eigen terras op. Het blauwe water in het privézwembad glinstert in de zon. Ik kan niet wachten om een duik te nemen. Dan valt me opeens een sterke, kruidige geur op: rozemarijn. Ik herinner me opeens de namen van de drie villa's: Lavendel, Marjorie en Rozemarijn. Allemaal vernoemd naar kruiden die je hier op het eiland vindt. Ik krijg meteen trek. Misschien zet ik zo wel de barbecue aan. Of zal ik toch eerst een strandwandeling maken? Een ding weet ik zeker: in dit paleisje ga ik volledig tot rust komen.
  • Optional:verwarming: op aanvraag (op te geven bij reservering; ter plekke te betalen);boodschappenpakket: op aanvraag circa 50;00 € per stuk per wissel (op te geven bij reservering; ter plekke te betalen);extra handdoekenpakket: op aanvraag (ter plekke te betalen);extra lakenpakket: op aanvraag (ter plekke te betalen),Wellness:jacuzzi binnen;massage (tegen betaling),GeneralFacility:totaal aantal verdiepingen: 2;klasse: comfort;modern ingerichte accommodatie;geen lift aanwezig;kluisje (op de kamer);parkeerterrein;accommodatie niet geschikt voor mindervaliden;wi-fi in openbare ruimte (gratis); op de kamer (gratis);bedlinnen inclusief verschoning 2 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 2 keer per week;schoonmaak kamer 2 keer per week;huisdieren niet toegestaan,Regular:geen lift aanwezig;kluisje (op de kamer);parkeerterrein;wi-fi in openbare ruimte (gratis); op de kamer (gratis);bedlinnen inclusief verschoning 2 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 2 keer per week;jacuzzi binnen;massage (tegen betaling);babybedje (beperkt beschikbaar);kinderstoel (beperkt beschikbaar);handdoekenservice;kinderzwembad(zoet water);buitenzwembad (oppervlakte: 35 m²)(zoet water; verwarmd; buitenzitje: parasol; ligstoelen);schoonmaak kamer 2 keer per week,Pools:handdoekenservice;kinderzwembad(zoet water);buitenzwembad (oppervlakte: 35 m²)(zoet water; verwarmd; buitenzitje: parasol; ligstoelen),Kids:babybedje (beperkt beschikbaar);kinderstoel (beperkt beschikbaar),Sports:fietsverhuur (huur),Mandatory:climate resilience tax: circa 10;00 € per eenheid per nacht contant te betalen (ter plekke te betalen; verplicht)
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 04-10-2024 1.011,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Griekenland

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari