Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

8 dg cruise Italië Montenegro en Griekse Eilanden

Kotor, Griekenland

 

8-dg-cruise-italie-montenegro-en-griekse-eilanden8-dg-cruise-italie-montenegro-en-griekse-eilanden8-dg-cruise-italie-montenegro-en-griekse-eilanden8-dg-cruise-italie-montenegro-en-griekse-eilanden8-dg-cruise-italie-montenegro-en-griekse-eilanden
Favoriet 
     

    v.a. 1.276

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    8 dg cruise Italië Montenegro en Griekse Eilanden in Kotor

    8-daagse Vakantie naar Cycladen bij 8 dg cruise Italië Montenegro en Griekse Eilanden

    Ontdek de parels van de Oostelijke Middellandse zee en cruise mee met de MSC Lirica. Start je cruise met een glas wijn en geniet van het uitzicht over de golvende zee, terwijl je zit in de La Canzone del Mare bar. Na een nacht slapen vaar je Kotor binnen. Bewonder één van de mooiste baaien of wandel langs de gezellige pleinen, terrassen en winkels in de oude stad. Je laat het prachtige Montenegro achter je en je cruist verder naar de Cycladen. Geniet van zon, zee en strand op het kleurrijke Mykonos, waar je veel witte huizen met veel kleuren zal tegen komen. Voor nog meer witte huizen en blauwe koepels, mag Santorini zeker niet ontbreken. Proef de lokale gerechten bij de gezellige restaurants en terrassen dat Santorini te bieden heeft. Meer een natuurliefhebber? Strand is er ook zeker te vinden. Na het proeven van de Griekse sferen is het tijd om de Italiaanse sferen te ontdekken. Je vaart verder naar Ancona in het noordoosten van Italië. Ontdek de vele monumenten dat de stad rijk is of duik de ruige natuur in en maak een wandeling door de twee gebergtes. Met mooie herinneringen op zak vaar je terug naar Marghera.
    • ,
    Beschikbaarheid Prijs
    Aankomst op 01-06-2024 voor een 8-daagse vakantie 1.276,-   Boek

    Bekijk alle vrije data

    Top vakantiehuizen in Griekenland

    D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

    D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

    Marmari

    Akasha Beach Hotel & Spa

    8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

    Chersonissos