Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Sithonian Blue Villa

Nikiti, Griekenland

 

sithonian-blue-villa
Favoriet 
 

v.a. 3.480

  • 5 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Sithonian Blue Villa in Nikiti



Zachtjes tinkelen mijn ijsblokjes in mijn drankje en ik geniet op mijn ligbedje van mijn favoriete playlist. Sithonian Blue Villa overtreft mijn verwachting. Het is hier een oase van rust en de villa wordt omgeven door veel groen en een prachtig gazon met uitzicht op de knalblauwe Sithonische zee. Wat een plaatje en wat een geluk dat ik hier mag verblijven de komende dagen.

De villa, die op het Schiereiland Sithonia van Chalkidiki ligt, heeft een zeer moderne buitenkant en een smaakvolle, traditionele inrichting met veel steen en hout. Er is een moderne keuken, een gezellige zithoek en is er plaats voor wel acht personen. Ideaal als je met een groep vrienden of met familie op vakantie wil. Het prachtig overdekte terras met heerlijke ligbedden en daaraan grenzend een privézwembad is toch wel mijn favoriete plekje.


  • Regular:kluisje;parkeerterrein;wi-fi;bedlinnen inclusief verschoning 1 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 1 keer per dag; verschoning 2 keer per week;babybedje;kinderstoel;buitenzwembad(zoet water; buitenzitje);schoonmaak kamer 2 keer per week,GeneralFacility:Officiële classificatie: zonder classificatie;totaal aantal kamers: 4;modern ingerichte accommodatie;kindvriendelijk complex;kluisje;parkeerterrein;wi-fi;bedlinnen inclusief verschoning 1 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 1 keer per dag; verschoning 2 keer per week;schoonmaak kamer 2 keer per week;huisdieren niet toegestaan,Mandatory:climate resilience tax: circa 10;00 € per eenheid per nacht (ter plekke te betalen; verplicht),Kids:babybedje;kinderstoel,Pools:buitenzwembad(zoet water; buitenzitje)
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 10-06-2024 3.480,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Griekenland

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos