Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Porto Sani

Sani Beach, Griekenland

 

hotel-porto-sanihotel-porto-sanihotel-porto-sanihotel-porto-sanihotel-porto-sani
Favoriet 
 

v.a. 1.615

  • 5 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel Porto Sani in Sani Beach

Hotel Porto Sani ligt in het hart van Chalkidiki, omringd door weelderige groene natuur en een azuurblauwe zee. Hier geniet je van eindeloze dagen op het strand, watersporten beoefenen, of de nabijgelegen pittoreske dorpjes verkennen.

Het hotel biedt een scala aan kamers en suites, die allemaal zijn ontworpen met het oog op comfort. Of je nu op zoek bent naar quality time met het gezin of ontspanning met vrienden, Hotel Porto Sani biedt ook een tal van faciliteiten om aan al je behoeften te voldoen. Ontspan bij het kristalheldere zwembad, proef heerlijke mediterrane gerechten in de restaurants en verwen jezelf met verkwikkende spa-behandelingen.


Top vakantiehuizen in Griekenland

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos