Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Nama Retreat

Pastida, Griekenland

 

nama-retreat
Favoriet 
 

v.a. 934

  • Beoordeeld met een 9.5
  • 5 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Nama Retreat in Pastida



Wanneer ik op Rhodos ben, voel ik me helemaal in mijn nopjes. Je kunt er de historische monumenten bezoeken, prachtige vlinders bewonderen en altijd een gezellig praatje maken met een van de locals. Dit gebeurde mij laatst nog, toen ik op een terras een kopje koffie zat te drinken. Een vriendelijke man sprak mij aan en vroeg wat ik van het Griekse eiland vond. Al snel kwam ter sprake dat hij een prachtig verblijf had en nodigde mij uit om een paar dagen te komen logeren.

Wanneer ik aan kom rijden bij Nama Retreat, zie ik Evgenios al staan. Samen lopen we naar binnen en hij laat me de suites zien. De kamers zijn heerlijk ruim en hebben een prachtig uitzicht. We lopen verder over het terrein en eindigen op het terras met een glaasje wijn. Evgenios zit al jaren in het hotelleven en wilde op zijn geboorte-eiland een paradijsje creëren. Het allerbelangrijkste voor hem is dat zijn gasten niets tekort komen. Voordat ik het weet, wordt er een heerlijke maaltijd voor mijn neus gezet, gekookt door de familie. Ik kom inderdaad niets tekort…

De zoon van Evgenios, Savvas, organiseert tours over het eiland. Hij komt me de volgende ochtend ophalen om naar Petaloudes, de vlinder vallei, te gaan. Hier spotten we bijzondere vlinders die door de groene natuur fladderen. Eenmaal terug bij Nama Retreat staat er een heerlijk drankje voor me klaar en ga ik liggen aan het zwembad. Wat een heerlijke plek op een waanzinnig eiland…
  • Mandatory:climate resilience tax: circa 10;00 € per eenheid per nacht (ter plekke te betalen; verplicht),Regular:geen lift aanwezig;kluisje (op de kamer);ontbijtruimte;televisiehoek;parkeerterrein;eetgelegenheden: snackbar;drinkgelegenheden: bar (adults only);wi-fi in openbare ruimte (gratis); op de kamer (gratis); bij de receptie (gratis);bedlinnen inclusief verschoning 3 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 1 keer per dag;massage (tegen betaling);douchemogelijkheid bij vertrek/aankomst (gratis);bagagerie;duiken (tegen betaling);handdoekenservice;buitenzwembad(adults only; zoet water; ligstoelen (gratis) ; parasol (gratis) ; buitenzitje (gratis));schoonmaak kamer 1 keer per dag,Pools:handdoekenservice;buitenzwembad(adults only; zoet water; ligstoelen (gratis) ; parasol (gratis) ; buitenzitje (gratis)),GeneralFacility:Officiële classificatie: 5 sterren;totaal aantal kamers: 11;klasse: luxe;modern ingerichte accommodatie;receptie;geen lift aanwezig;kluisje (op de kamer);ontbijtruimte;televisiehoek;parkeerterrein;kamers voor mindervaliden aanwezig (op aanvraag);voorzieningen voor mindervaliden (rolstoeltoegankelijk);wi-fi in openbare ruimte (gratis); op de kamer (gratis); bij de receptie (gratis);bedlinnen inclusief verschoning 3 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 1 keer per dag;douchemogelijkheid bij vertrek/aankomst (gratis);bagagerie;schoonmaak kamer 1 keer per dag;huisdieren niet toegestaan,Wellness:massage (tegen betaling),Sports:duiken (tegen betaling);fietsverhuur,Restaurant:eetgelegenheden: snackbar;drinkgelegenheden: bar (adults only)
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 10-07-2025 934,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Griekenland

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos