Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Petra Mare Village

Kerveli, Griekenland

 

petra-mare-village
Favoriet 
 

v.a. 911

  • Beoordeeld met een 8
  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Petra Mare Village in Kerveli



De natuur op Samos is schitterend. Toen ik via via hoorde over Petra Mare Village, dat op een heuvel ligt en omgeven is door geraniums, geurende kruiden en eeuwenoude olijfbomen, moest ik er heen. Wat kom je hier heerlijk tot rust zeg! Bovendien ligt het strand ook nog op 350 meter. Hoe fijn is dat? Alle elementen van de natuur heb je hier binnen handbereik.

De vijf vrijstaande huisjes zijn gebouwd met de natuurstenen die afkomstig zijn van hetzelfde land waarop ze staan. 'We willen de natuur hier allesbehalve verstoren', is het credo van de eigenaar. Ook binnen heerst dezelfde serene rust en zie je veel licht, natuurlijke kleuren, een open haard en modern comfort. De ontspannen sfeer die buiten hangt, vind je evengoed binnen. Dat maakt een verblijf bij dit adresje extra fijn.


  • GeneralFacility:Officiële classificatie: zonder classificatie;modern ingerichte accommodatie;receptie (geopend van 10:00 tot 14:00 uur en van 18:00 tot 21:00 uur);kluisje (op de kamer);parkeerterrein;wi-fi in openbare ruimte (gratis); op de kamer (gratis);bedlinnen inclusief verschoning 2 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 2 keer per week;schoonmaak kamer 2 keer per week,Kids:babybedje;kinderstoel,Wellness:yoga,Regular:kluisje (op de kamer);parkeerterrein;wi-fi in openbare ruimte (gratis); op de kamer (gratis);bedlinnen inclusief verschoning 2 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 2 keer per week;yoga;babybedje;kinderstoel;schoonmaak kamer 2 keer per week,Mandatory:climate resilience tax: circa 10;00 € per eenheid per nacht (ter plekke te betalen; verplicht)

Top vakantiehuizen in Griekenland

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari