Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Nana Princess Hotel

Agia Pelagia, Griekenland

 

nana-princess-hotel
Favoriet 
 

v.a. 1.143

  • 5 sterren
  • Max. 2 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Nana Princess Hotel in Agia Pelagia

Het resort biedt 112 kamers. Er is een lift voorhanden waarmee de meeste etages bereikbaar zijn. Tot de gastronomische voorzieningen, die de reizigers vrij ter beschikking staan, behoren een restaurant, een bar en een strandbar. Het is mogelijk om inkopen te doen in een souvenirwinkel en andere winkels. Tot de verdere voorzieningen van het vakantiecomplex behoren een krantenkiosk en een bibliotheek. Tot de beschikbare voorzieningen behoren een oppasservice, een transferservice, een wekdienst en een kapper. De omgeving kan dankzij de fietsverhuur ook op de fiets worden verkend.

Top vakantiehuizen in Griekenland

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari