Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Paralos Kosta Alimia

Anissaras, Griekenland

 

hotel-paralos-kosta-alimiahotel-paralos-kosta-alimiahotel-paralos-kosta-alimiahotel-paralos-kosta-alimiahotel-paralos-kosta-alimia
Favoriet 
 

v.a. 906

  • 5 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel Paralos Kosta Alimia in Anissaras

Ontdek Hotel Paralos Kosta Alimia; een luxe en comfortabel hotel dat een volledige make-over ondergaat. Bereid je voor op een vakantie-ervaring in een resort waarin je jezelf onderdompelt in gloednieuwe hotelkamers, restaurants en zwembaden. De renovatie is niet zo maar een facelift; duurzaamheid wordt omarmt en het wordt een prachtig resort waar relaxen en genieten centraal staat.

De keuze uit verschillende kamertypes is enorm en stuk voor stuk de ideale plek om volledig tot rust te komen. Het stijlvolle en gedecoreerde interieur zie je niet alleen terug in de hotelkamers, maar ook in het hele hotel zelf. Gezellige zithoekjes om te relaxen wisselen zich af met luxe loungebedden. Droom lekker weg bij het zwembad, nip van een kleurrijke cocktail en proost op een heerlijke vakantie.

Het bijzondere dine around programma, in maar liefst vijf restaurants, zorgt voor een uniek concept en verwennerij voor je smaakpapillen. De chef-koks zorgen voor hoogstaande Griekse en Kretenzische culinaire hoogstandjes, bereid met de beste lokale ingrediënten.

 


Top vakantiehuizen in Griekenland

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari