Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Dimitra Beach Hotel & Suites

Psalidi (bij Kos-stad), Griekenland

 

dimitra-beach-hotel-suites
Favoriet 
 

v.a. 586

  • Beoordeeld met een 8.6
  • 5 sterren
  • Max. 2 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Dimitra Beach Hotel & Suites in Psalidi (bij Kos-stad)

In het strandhotel werd recent (in het jaar 2018) opgeknapt. De reizigers zijn van harte welkom in het hotel met 256 kamers. De gasten worden in een ontvangsthal welkom geheten, waar een receptie met uitcheckservice te vinden is. Alle etages zijn gemakkelijk bereikbaar met de lift of via de trap. Tot de voorzieningen horen een restaurant, een tv-ruimte, een speelruimte, meertalig personeel, een kinderopvang en een theaterzaal. Wifi (gratis) biedt de reizigers toegang tot het internet. Voor de dagelijkse benodigdheden van de gasten is er een supermarkt. Op het terrein van het hotel zijn een mooie tuin en een speelplaats te vinden. De omgeving kan dankzij de fietsverhuur (tegen betaling) ook op de fiets worden verkend.

Top vakantiehuizen in Griekenland

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos