Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Kardamena, Griekenland

 

Favoriet 
   

  v.a.

  Vakantiehuis delen

  in


  Top vakantiehuizen in Griekenland

  Hotel Gaia Palace

  Hotel Gaia Palace is een mooi resort dat in villastijl gebouwd is. De ligging is vrij rustig en je staat al binnen enkele minuten op het strand. Je hoeft nergens over na te denken en alleen maar vakantie te vieren en het voltallige personeel zorgt vo..

  Mastichari

  Hotel Fodele Beach & Waterpark Holiday Resort

  Fodele Beach & Water Park Holiday Resort ligt op een unieke locatie met een prachtig uitzicht op het zandstrand van Fodele. Een ander groot pluspunt van dit heerlijke hotel is het waterpark, met maar liefst 7 glijbanen. Kinderen zullen zich hier zeke..

  Fodele

  Anna's House & Sunday Beach

  Het luxe Anna's House & Sunday Beach ligt op wandelafstand van het knusse plaatsje Georgioupolis. De grotere plaatsen Rethymnon en Chania zijn te bereiken met de bus. Op ongeveer 350 meter is het strand te vinden, maar om in de zon te liggen kun je o..

  Georgioupolis

  Hotel Armonia

  Hotel Armonia is echt zo'n verblijfsadresje waar je je direct thuis voelt. Het heeft dan ook een aantal fantastische ingrediënten in huis om je zonvakantie zeer geslaagd te laten verlopen. Zo is bijvoorbeeld het uitzicht alleen al is iets om direct ..

  Nidri