Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Wyndham Grand Athens

Athene, Griekenland

 

hotel-wyndham-grand-athenshotel-wyndham-grand-athenshotel-wyndham-grand-athenshotel-wyndham-grand-athenshotel-wyndham-grand-athens
Favoriet 
 

v.a. 820

  • Beoordeeld met een 7.2
  • 5 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel Wyndham Grand Athens in Athene

Hotel Wyndham Grand Athens is een modern hotel met een fantastisch uitzicht over heel Athene, inclusief de Acropolis. Dit is een oude citadel gelegen op een rots boven de stad. Op 20 meter afstand zit het metrostation Metaxourgeio, van waaruit jouw stedentrip door deze bijzondere stad kan beginnen!

Het hotel beschikt over een rooftop zwembad waar je aan het eind van de dag even helemaal tot rust kan komen. De lekkerste drankjes bestel je bij de bar terwijl je geniet van het uitzicht over de prachtige stad. In de avond trek je je terug in de comfortabele kamers waar je de volgende ochtend uitgerust wakker wordt. En dan is het weer tijd om op stap te gaan of te genieten van het zonnetje.


Top vakantiehuizen in Griekenland

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos