Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

12 dg cruise Malta Italië en Griekenland

Argostoli, Griekenland

 

12-dg-cruise-malta-italie-en-griekenland12-dg-cruise-malta-italie-en-griekenland12-dg-cruise-malta-italie-en-griekenland12-dg-cruise-malta-italie-en-griekenland12-dg-cruise-malta-italie-en-griekenland
Favoriet 
     

    v.a. 1.552

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    12 dg cruise Malta Italië en Griekenland in Argostoli

    12-daagse Vakantie naar Calabrië bij 12 dg cruise Malta Italië en Griekenland

    Ontdek de charme van de Oostelijke Middellandse Zee tijdens deze cruise met de AIDAblu. Verken prachtige plaatsen zoals Catania, Valletta en Argostoli. Beklim de Etna vulkaan in Catania of verken de historische bezienswaardigheden die de stad te bieden heeft. Proef zeker de heerlijke Siciliaanse keuken met bijpassende wijn. Geniet van de barokke pracht en geschiedenis van Valletta. Slenter door de smalle straatjes en ontdek de prachtige kathedralen en forten. Laat je betoveren door de schoonheid in Argostoli, geniet van de natuur en wie weet spot je een zeeschildpad. Of geniet van het uitzicht bij de vuurtoren van Aghi Theodori en maak een perfect plaatje voor jullie fotoalbum. Aan boord van de AIDAblu vermaak je je net zo goed als wanneer je aan land bent. Neem een duik in het zwembad, ontspan in de sauna of geniet van een mooie show in het theater. Dit is slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Nog niet geboekt? Waar wacht je nog op?
    • ,
    Beschikbaarheid Prijs
    Aankomst op 14-05-2024 voor een 12-daagse vakantie 1.552,-   Boek

    Bekijk alle vrije data

    Top vakantiehuizen in Griekenland

    Akasha Beach Hotel & Spa

    8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

    Chersonissos

    D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

    D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

    Marmari