Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Cactus Royal

Stalis, Griekenland

 

cactus-royalcactus-royalcactus-royalcactus-royalcactus-royal
Favoriet 
 

v.a. 864

  • Beoordeeld met een 9
  • 5 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Cactus Royal in Stalis

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Cactus Royal

Een van de mooiste stranden van centraal Kreta binnen handbereik, sfeervol ingerichte kamers en een uitstekende All Inclusive formule. Dat klinkt je als muziek in de oren. Voordat je naar het strand gaat, eerst een korte hotel check. In je suite vind je leuke extra's. Een fijne badjas, vers fruit op tafel en je kan alle spullen uit je koffer pakken. Er is toch plek zat. De keuken draagt ook je goedkeuring. Het buffetrestaurant serveert een gevarieerd menu. Voor morgen boek je een à la carte diner. Er staat kreeft op het menu. Dit is zo'n plek waar je je ook lekker in de watten laat leggen. In de spa weten ze hoe ze je helemaal kunnen ontstressen. Niets hoeft en alles mag. Geniet hier van de rust en de flair van een heerlijke Griekse zomer.
  • Zwembad
  • Zwembad
  • Restaurant
  • Bar
  • Fitness
  • Fietsverhuur
  • Sauna
  • Stoombad,
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 16-10-2024 voor een 8-daagse vakantie 864,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Griekenland

9 Muses Santorini Resort

Verblijven in een aangename accommodatie in Perivolos? Hotel 9 Muses Santorini Resort is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Hotel 9 Muses Santorini Resort, voor meer informati..

Perivolos

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos

Blue Sea Island

Verblijven in een aangename accommodatie in Kolymbia? Hotel Blue Sea Island is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Hotel Blue Sea Island, voor meer informatie! Ben jij toe aan ..

Kolymbia