Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

31 Blue Ionian Villas

Apolpena, Griekenland

 

31-blue-ionian-villas
Favoriet 
 

v.a. 1.630

  • Beoordeeld met een 9.4
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

31 Blue Ionian Villas in Apolpena



Liggend aan mijn privézwembad voel ik mij de koning te rijk! De 31 Blue Ionian Villas hebben dan ook een unieke ligging. Doordat je boven op een heuvel zit, geniet ik iedere dag van een panoramisch uitzicht op de stad Lefkada, de jachthaven en het Gira-strand.

De luxe 31 Blue Ionian Villas liggen in het noorden van het Griekse eiland Lefkas. Dat eigenaren Dimitros en Anastais een goede smaak hebben, zie je meteen. Kijk maar naar de mooie materialen, het frisse kleurgebruik en de comfortabele meubels. Hier ga je een ontspannen vakantie tegemoet. Het zwembad met daaromheen de ligbedden is de ideale plek om een hele middag te zonnebaden, maar je moet ook zeker de omgeving ontdekken. De spierwitte stranden met de azuurblauwe zee zijn het bezoeken meer dan waard!


  • GeneralFacility:Officiële classificatie: zonder classificatie;totaal aantal kamers: 3;modern ingerichte accommodatie;geen lift aanwezig;geen kluisjes beschikbaar;brood bestelservice;parkeerterrein;accommodatie niet geschikt voor mindervaliden;wi-fi in openbare ruimte (gratis); op de kamer (gratis);bedlinnen inclusief verschoning 1 keer per week; verschoning 2 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 2 keer per week;schoonmaak kamer 1 keer per week;huisdieren niet toegestaan;babybedje: voor deelnemers met leeftijd t/m 1 jaar; op aanvraag gratis (op te geven bij reservering),Pools:buitenzwembad(zoet water; buitenzitje: parasol; ligstoelen),Kids:babybedje (beperkt beschikbaar);kinderstoel (beperkt beschikbaar),Regular:geen lift aanwezig;geen kluisjes beschikbaar;brood bestelservice;parkeerterrein;wi-fi in openbare ruimte (gratis); op de kamer (gratis);bedlinnen inclusief verschoning 1 keer per week; verschoning 2 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 2 keer per week;babybedje (beperkt beschikbaar);kinderstoel (beperkt beschikbaar);buitenzwembad(zoet water; buitenzitje: parasol; ligstoelen);schoonmaak kamer 1 keer per week;babybedje: voor deelnemers met leeftijd t/m 1 jaar; op aanvraag gratis (op te geven bij reservering),Mandatory:climate resilience tax: circa 10;00 € per eenheid per nacht (ter plekke te betalen; verplicht)
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 10-03-2025 1.630,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Griekenland

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos