Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Cielo Villas

Akrotiri, Griekenland

 

cielo-villas
Favoriet 
 

v.a. 1.690

  • 5 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Cielo Villas in Akrotiri



Soms mag je jezelf weleens verwennen toch? Daarom heb ik mezelf getrakteerd op een verblijf in Cielo Villas op Zakynthos. Een luxe verblijf dat midden in een honderd jaar oude olijfgaard genesteld is. Dit plekje wordt omgeven wordt door adembenemende vergezichten en ziet eruit om door een ringetje te halen.

Hedendaags design wordt hier afgewisseld met comfort. Er is veel gebruik gemaakt van natuurlijke materialen en de ruimtes zijn zoveel mogelijk open gelaten om de prachtige omgeving te accentueren. Toch is er ook veel privacy, waardoor je echt geniet van rust en quality time met elkaar. Naast het overweldigende luxe gevoel, ervaar je ook een hartverwarmende gastvrijheid. Nikos en zijn vrouw verwelkomen je als goede vrienden en zorgen ervoor dat het je nergens aan ontbreekt. Een etentje in een goed restaurant, een privéchef over de vloer of een tochtje op een catamaran? Zij organiseren het met liefde!
  • Regular:kluisje (op de kamer);parkeerterrein;wi-fi;bedlinnen inclusief verschoning 2 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 2 keer per week;babybedje;kinderstoel;buitenzwembad(zoet water; buitenzitje: stoelen; parasol; ligstoelen; tafel);schoonmaak kamer 1 keer per dag,GeneralFacility:modern ingerichte accommodatie;kindvriendelijk complex;kluisje (op de kamer);parkeerterrein;wi-fi;bedlinnen inclusief verschoning 2 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 2 keer per week;schoonmaak kamer 1 keer per dag;huisdieren toegestaan (alleen kleine dieren/honden),Kids:babybedje;kinderstoel,Pools:buitenzwembad(zoet water; buitenzitje: stoelen; parasol; ligstoelen; tafel),Mandatory:climate resilience tax: circa 10;00 € per eenheid per nacht (ter plekke te betalen; verplicht)
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 04-09-2025 1.690,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Griekenland

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari