Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Orelia Luxury Villas

Amopi, Griekenland

 

orelia-luxury-villas
Favoriet 
 

v.a. 1.298

  • 5 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Orelia Luxury Villas in Amopi



Wat een heerlijk sfeertje hangt er bij Orelia Luxury Villas op Karpathos! Het landschap met olijfbomen, het uitzicht over de azuurblauwe zee en het gebruik van de vele kalkstenen roepen hier een fijn mediterraan gevoel op. Overnachten doe je hier in een van de luxe villa's die er stuk voor stuk uitzien om door een ringetje te halen.

Ja, hier geniet je met de hoofdletter G! Van de rust om je heen en de eindeloze blauwe uitzichten van de lucht en de zee, maar ook van het hoge comfort. Elke villa biedt je ultieme ontspanning. Trek baantjes in je eigen zwembad, begin de dag goed met een vers kopje Nespresso-koffie op je terras en lees een spannend boek op een ligbed langs de waterkant. Ook aan de kleine details is hier aandacht geschonken: er liggen badhanddoeken voor je klaar zodat je die niet zelf hoeft mee te nemen, de bedden zijn opgemaakt met zijdezacht linnengoed en na een verfrissende ochtendduik hangt er een badjas klaar om aan te trekken. Klinkt fijn he? Ook fijn is de ligging vlak bij Amopi. Hier vind je paradijselijke baaien, prachtige zandstranden en authentieke (vis)tavernes. Kortom, redenen genoeg om er ook eens op uit te gaan!
  • GeneralFacility:Officiële classificatie: zonder classificatie;totaal aantal kamers: 6;modern ingerichte accommodatie;kindvriendelijk complex;kluisje (op de kamer);parkeerterrein;wi-fi;bedlinnen inclusief verschoning 2 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 6 keer per week;schoonmaak kamer 6 keer per week;huisdieren niet toegestaan,Kids:babybedje;kinderstoel,Mandatory:climate resilience tax: circa 10;00 € per eenheid per nacht (ter plekke te betalen; verplicht),Regular:kluisje (op de kamer);parkeerterrein;wi-fi;bedlinnen inclusief verschoning 2 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 6 keer per week;babybedje;kinderstoel;schoonmaak kamer 6 keer per week
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 05-07-2024 1.298,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Griekenland

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos