Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Anatoli Villas

Amoopi, Griekenland

 

anatoli-villasanatoli-villasanatoli-villasanatoli-villasanatoli-villas
Favoriet 
 

v.a. 604

  • Beoordeeld met een 10
  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Anatoli Villas in Amoopi

8-daagse Zonvakantie naar Karpathos bij Anatoli Villas

Met het uitzicht over de baai van Amoopi voel je in Anatoli Villas meteen het vakantiegevoel. Maar dan wel met het comfort van thuis. De villa is van alle gemakken voorzien en over het slapen hoef je je geen zorgen te maken; met de Coco Mat matrassen en de zee op de achtergrond, slaap je als een roos. Maar blijf niet te lang liggen, want er is genoeg te beleven op Karpathos. Tal van mooie baaien liggen op je te wachten. Struin de heuvel af naar beneden en sta direct met je voeten in het zand. 's Avonds is het een kleine wandeling naar de restaurants of plof je heerlijk neer op je eigen terras. Of voor de actievelingen…de perfecte plek voor een ontdekking door de veelzijdige natuur van Karpathos. Dit is genieten 2.0.
  • ,
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 06-05-2024 voor een 8-daagse vakantie 604,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Griekenland

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari