Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Elianes Villas

Divarta, Griekenland

 

elianes-villas
Favoriet 
 

v.a. 1.342

  • 5 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Elianes Villas in Divarta



Vanuit mijn villa bewonder ik hoe de lucht prachtig oranje kleurt en zie ik de zon langzaam onder gaan in de zee. Dit zijn nou momenten waar ik zó gelukkig van word. Het adresje Elianes Villas waar ik verblijf, is een plekje dat ik niet zo snel ga vergeten. Van het uitzicht tot aan de villa, alles is tot in de puntjes in één woord beschreven: geweldig!

De villa's bieden de perfecte balans tussen privacy en rust tijdens je vakantie in Kefalonia. Dommel heerlijk weg op een luchtbedje in het privézwembad of geniet van het zonnetje op een ligbed. In de villa zelf kun je je goed terugtrekken in de living. Hier vind je een fijne open keuken waar je onder andere de lekkerste ontbijtjes klaar maakt. Verder is het een aanrader om eropuit te gaan en de omgeving te ontdekken. Op loopafstand vind je verschillende restaurants en winkeltjes en ook vind je een van Kefalonia haar mooiste stranden Myrtos Beach op korte rijafstand.


  • Mandatory:climate resilience tax: circa 10;00 € per eenheid per nacht (ter plekke te betalen; verplicht),Pools:buitenzwembad(zoet water; buitenzitje: stoelen; parasol; ligstoelen; tafel),Regular:parkeerterrein;wi-fi;bedlinnen inclusief verschoning 2 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 2 keer per week;bagagerie;babybedje;kinderstoel;buitenzwembad(zoet water; buitenzitje: stoelen; parasol; ligstoelen; tafel);schoonmaak kamer 2 keer per week,Kids:babybedje;kinderstoel,GeneralFacility:Officiële classificatie: zonder classificatie;modern ingerichte accommodatie;parkeerterrein;wi-fi;bedlinnen inclusief verschoning 2 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 2 keer per week;bagagerie;schoonmaak kamer 2 keer per week
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 10-11-2024 1.342,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Griekenland

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari