Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Paradise Resort

Akrotiri, Griekenland

 

paradise-resortparadise-resortparadise-resortparadise-resortparadise-resort
Favoriet 
 

v.a. 650

  • Beoordeeld met een 7.6
  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Paradise Resort in Akrotiri

8-daagse Zonvakantie naar Cycladen bij Paradise Resort

Dit hotel ligt in het kleine centrum van Akrotiri op Santorini. Het hotel is gebouwd als een klein dorpje en heeft het zwembad als middelpunt. In de mooie tuin is het heerlijk relaxen. De kamers zijn eenvoudig, maar netjes ingericht. De supermarkt, taverne en de bushalte liggen vlakbij en vanuit het hotel kun je alle 'must sees' van het eiland af. Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan Akrotiri de archeologische stad ligt op steenworpafstand. Of het bijzondere rode strand. Met de auto ben je er zo. Wat je ook zeker niet moet missen, is de fantastische zonsondergang vanaf de oude vuurtoren. Neem een kleedje, een hapje en een drankje mee, en geniet!
  • Zwembad
  • Zwembad
  • Bar,

Top vakantiehuizen in Griekenland

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari