Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Lyttos Beach

Chersonissos, Griekenland

 

lyttos-beach
Favoriet 
 

v.a. 639

  • Beoordeeld met een 9.2
  • 5 sterren
  • Max. 2 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Lyttos Beach in Chersonissos

De gasten worden in een ontvangsthal welkom geheten, waar een receptie met uitcheckservice te vinden is. Tot de voorzieningen behoren een wisselkantoor en een geldautomaat. In de gemeenschappelijke ruimtes staat de reizigers wifi (gratis) ter beschikking. Er is een grote keuze aan eetgelegenheden zoals bv. een restaurant, een bar en een strandbar. Het is mogelijk om inkopen te doen in een souvenirwinkel en andere winkels. De kinderen kunnen zich naar hartelust uitleven op de speelplaats. Tot de verdere voorzieningen van het hotel behoort een speelruimte. De gasten die met de auto komen, kunnen deze op het parkeerterrein van het hotel parkeren. Tot de beschikbare voorzieningen behoren meertalig personeel, een oppasservice en een medische dienst. Sportieve gasten, die het omliggende landschap op de fiets willen verkennen, zullen de fietsverhuur (tegen betaling) op prijs stellen. Voor zakenreizigers zijn faciliteiten als een businesscenter met fax, projector, flipchart en stiften en kopieerapparaat beschikbaar. Lezingen, presentaties of congressen kunnen georganiseerd worden in een van de 5 conferentieruimten.

Top vakantiehuizen in Griekenland

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos