Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Chalet du Merle met privé-sauna - 10 personen

Champagny-en-Vanoise, Frankrijk

 

chalet-du-merle-met-prive-sauna-10-personen
Favoriet 
 

v.a. 531

  • Beoordeeld met een 8
  • 3 sterren
  • Max. 10 personen
  • Woonoppervlak: 120 m²m2

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Chalet du Merle met privé-sauna - 10 personen in Champagny en Vanoise

Het charmante chalet du Merle ligt in de wintersportplaats Champagny en Vanoise. Het chalet heeft een gunstige ligging in het dorp, slechts 100 meter verwijderd van de piste en cabinelift! Deze cabinelift brengt je naar de pistes van het La Plagne skigebied, dat uitstekende mogelijkheden biedt voor zowel de gevorderde als beginnende wintersporter.
Het centrum van Champagny en Vanoise ligt slechts 150 meter van het chalet vandaan en heeft een uitgebreid aanbod aan voorzieningen. Je vindt er o.a. een bakker, supermarkt, sportwinkels en diverse restaurants en après-ski gelegenheden. De ESF skischool bevindt zich bij de cabinelift.
Chalet du Merle is onderverdeeld in twee appartementen, waarvan één 10-persoons- en één 11-persoons appartement. Deze comfortabel ingerichte appartementen hebben allebei een ruim balkon of terras met uitzicht op de piste! Er is gratis Wi-Fi in de appartementen. Direct voor het chalet is er parkeergelegenheid waar je de auto kunt neerzetten.
  • Internet (WiFi)
  • internet via Wi-Fi
  • sauna (privé)
  • wasmachine

Top vakantiehuizen in Frankrijk

Hotel Taj I Mah

Excellent Hotel Taj I Mah is een luxe hotel in Arcs 2000. In Hotel Taj I Mah vind je verwennerij van de bovenste plank. De indrukwekkende gastvrijheid, luxe en ligging, maken Hotel Taj I Mah het perfecte toevluchtsoord. Vanaf de voordeur ski je zo we..

Les Arcs

Chalet Altitude

Aan de rand van het centrum van Val Thorens ligt het schitterende Excellent Chalet Altitude. Het prachtige Trois Vallées-skigebied ligt bovendien op een steenworp afstand van het chalet. De dichtsbijzijnde piste's zijn Le Cabriolet en Lanchettes. Je..

Val Thorens

Vakantiepark Domaine de Lanzac

Op een mooie plek in de Dordogne ligt het vakantiepark Domaine de Lanzac. Het is een prachtig resort met ruim 30 luxe villa's en Nederlandssprekende medewerkers. Een prima plek voor senioren en gezinnen met jonge kinderen in het voor- en najaar. In h..

Lanzac

5 pers.
Château de L'Epervière | Villatent Wood | 5 pers.

Unieke kasteelcamping dichtbij wijngaarden en pittoreske dorpjes.VILLATENTEN OP CHÂTEAU DE L’EPERVIÈREnOp Camping Château de l’Epervière staan acht  die volledig ingericht zijn voor maximaal vijf personen. De tenten staan op mooie, ruime pl..

Gigny-sur-Saône