Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Auvergne

Crest-Voland, Frankrijk

 

groepsaccommodatie-auvergnegroepsaccommodatie-auvergnegroepsaccommodatie-auvergnegroepsaccommodatie-auvergnegroepsaccommodatie-auvergne
Favoriet 
 

v.a. 663

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 8 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Groepsaccommodatie Auvergne in Crest-Voland

Vakantiehuis voor 8 personen met prachtig uitzicht op de Mont Charvin en de Aravis-bergketen. Zwembad in de zomermaanden, sportieve activiteiten en fijn balkon.

Fijn vakantiehuis geschikt voor 8 personen met een uitzicht op de Mont Charvin en de Aravis-bergketen, geniet je vanuit het appartement van de mooie omgeving. In de wintermaanden kunnen liefhebbers van skiën en snowboarden zich uitleven op de nabije pistes. Deze regio staat namelijk bekend voor zijn uitstekende wintersportmogelijkheden. 

Vakantiehuis in Auvergne met uitzicht op de bergen 🏡

Het appartement heeft een kleine keuken, die van alle gemakken is voorzien, in de ruime woonkamer. Het balkon aan de voorkant zorgt ervoor dat je kunt genieten van het adembenemende uitzicht op de Aravis-bergketen en dat je ook gezellig buiten kunt dineren. Het vakantiehuis beschikt over drie slaapkamers en één slaaphoek. Verder is er 1 badkamer met een douche en toilet. Er is gratis Wi-Fi beschikbaar. Voor de liefhebbers van fietsen is er een afgesloten fietsenstalling waar je 5 fietsen kunt plaatsen. In de zomermaanden beschik je over een gemeenschappelijke tuin met een verwarmd zwembad (juli & augustus) waar je heerlijk kunt ontspannen. Ook kun je leuke activiteiten ondernemen zoals, tafeltennis, tafelvoetbal, badminton- en volleybalveld en jeu de boules. Voor de kinderen zijn er ook nog schommels en kleine kinderspellen beschikbaar. 

Wandelen, fietsen of historische bezienswaardigheden bezoeken 🌲

Het centrum van het dorp ligt op ca. 500 meter afstand en hier vind je een tennisbaan, sportterrein, een park met speeltoestellen waar kinderen zich kunnen vermaken en daarnaast zijn er diverse winkels waar je mountainbikes en elektrische fietsen kunt huren. Ideaal om op een sportieve manier de omgeving te ontdekken. Voor liefhebbers van trektochten en wandelen zijn er mooie wandelpaden die door de omliggende bossen slingeren. Voor de liefhebbers van de lokale cultuur zijn de historische bezienswaardigheden en de charmante dorpjes leuk om te ontdekken, deze geven je een glimp in de rijke geschiedenis van de regio. 


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 29-04-2024 t/m 03-05-2024 (4 dagen) 663,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Frankrijk

Chalet Altitude

Aan de rand van het centrum van Val Thorens ligt het schitterende Excellent Chalet Altitude. Het prachtige Trois Vallées-skigebied ligt bovendien op een steenworp afstand van het chalet. De dichtsbijzijnde piste's zijn Le Cabriolet en Lanchettes. Je..

Val Thorens

Hotel Taj I Mah

Excellent Hotel Taj I Mah is een luxe hotel in Arcs 2000. In Hotel Taj I Mah vind je verwennerij van de bovenste plank. De indrukwekkende gastvrijheid, luxe en ligging, maken Hotel Taj I Mah het perfecte toevluchtsoord. Vanaf de voordeur ski je zo we..

Les Arcs

Vakantiepark Residence Château de Salles

Op korte afstand van de Atlantische kust, iets ten zuiden van Bordeaux, ligt het vakantiepark Château de Salles. In deze zonnige regio is alles voorhanden voor een onvergetelijke vakantie. Leuke badplaatsen aan de kust, mooie stranden en leuke stede..

Salles

6 pers.
Le Coin Tranquille | Villatent Nomad | 6 pers.

Luxe safaritent - 6 personen - Franse AlpenOp Camping Le Coin Tranquille staan zes  tenten en zes  tenten. Vier Villatenten met eigen sanitair staan op een gezellig veldje bij elkaar en de andere twee staan op een veldje ernaast naast elkaar. De ..

Les Abrets