Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Ban sur Meurthe

Ban-sur-Meurthe-Clefcy, Frankrijk

 

groepsaccommodatie-ban-sur-meurthegroepsaccommodatie-ban-sur-meurthegroepsaccommodatie-ban-sur-meurthegroepsaccommodatie-ban-sur-meurthegroepsaccommodatie-ban-sur-meurthe
Favoriet 
 

v.a. 816

  • Beoordeeld met een 9.8
  • 5 sterren
  • Max. 10 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Groepsaccommodatie Ban sur Meurthe in Ban-sur-Meurthe-Clefcy

Gelegen in het nationale park Régional des Ballons des Voges. Veel kans dat u de burlende herten zult horen in de herfst. Wie weet een ontmoeting met een das, vos. Allerlei dieren te spotten, eekhoorns bijv. en raven !

Groepsaccommodatie in Frankrijk

Dit gezellig, knus en comfortabel vakantiehuis is geschikt voor 10 personen. De accommodatie beschikt over een ruime, gezellige woonkamer, eetkamer en open keuken die van alle gemakken is voorzien. In de woonkamer staat een houtkachel waar het gezellig vertoeven is en je heerlijk kunt opwarmen na een dagje in de sneeuw. Op de begane grond zijn er 2 tweepersoonskamer en twee badkamers. Daarnaast is er op de begane grond nog een vierpersoonskamer. Op de vide is een gedeelte ingericht als gezellige speelruimte voor de kinderen met tv (zonder zenders) en dvd's, leeshoek, speelgoed en spelletjes. In het andere gedeelte staan nog eens 2 bedden. Je hebt een terras en een eigen gedeeltelijk afgesloten stuk tuin. Er is hier voor iedereen wat wils!

Samen de pittoreske dorpjes bezoeken

De accommodatie ligt op 1 ha grond op 760 meter hoogte, op een Zuidhelling en met een prachtig uitzicht op de beroemde Col de Bonhomme en de route des Crêtes. Het is omgeven door bos en weide en het ligt dichtbij de dorpjes Anould en Fraize met hun bakkers, supermarkten en restaurantjes. Op 20 minuten rijden vind je de Elzas met zijn beroemde wijnroute en zijn vele pitoreske dorpjes. 18 km van Gerardmer; het toeristische stadje met zijn meer en boulevard. En verder natuurlijk veel natuur, heerlijke helder zwemwater en klimavonturenparken voor groot en klein. Skigebieden liggen dichtbij, maar ook sfeervolle plaatsen als Gerardmer en Colmar bijv.
 
 Bekijk ook de andere


  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 29-04-2024 t/m 03-05-2024 (4 dagen) 1.332,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Frankrijk

Chalet Altitude

Aan de rand van het centrum van Val Thorens ligt het schitterende Excellent Chalet Altitude. Het prachtige Trois Vallées-skigebied ligt bovendien op een steenworp afstand van het chalet. De dichtsbijzijnde piste's zijn Le Cabriolet en Lanchettes. Je..

Val Thorens

Hotel Taj I Mah

Excellent Hotel Taj I Mah is een luxe hotel in Arcs 2000. In Hotel Taj I Mah vind je verwennerij van de bovenste plank. De indrukwekkende gastvrijheid, luxe en ligging, maken Hotel Taj I Mah het perfecte toevluchtsoord. Vanaf de voordeur ski je zo we..

Les Arcs

5 pers.
Les Jardins de Privas | Villatent Wood | 5 pers.

De gezelligste familiecamping om de hele Ardèche te ontdekken.VILLATENT OP DE ARDÈCHE CAMPINGnTijdens je vakantie geniet je in een  die geschikt is voor maximaal vijf personen. De tenten staan wat hoger en zijn bereikbaar via een brede trap. Er s..

Privas

Vakantiepark Residence Château de Salles

Op korte afstand van de Atlantische kust, iets ten zuiden van Bordeaux, ligt het vakantiepark Château de Salles. In deze zonnige regio is alles voorhanden voor een onvergetelijke vakantie. Leuke badplaatsen aan de kust, mooie stranden en leuke stede..

Salles