Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Camping Sandaya La Ribeyre

Murol, Frankrijk

 

camping-sandaya-la-ribeyre
Favoriet 
 

v.a. 182

  • 5 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Camping Sandaya La Ribeyre in Murol

Camping La Ribeyre is een mooie 5-sterrencamping gelegen aan de prachtige vulkanen van de Auvergne. De camping biedt uitgebreide faciliteiten en vermaak voor jong en oud. Kinderen zullen zich in het zwembad met glijbanen de hele dag vermaken terwijl jij rustig op een bedje van de zon kunt genieten. Voor de minder zonnige dagen is er ook een zwembad dat overdekt kan worden. Aan sport en spel ontbreekt het ook niet op camping La Ribeyre. Daag elkaar uit voor een potje volleybal, voetbal of jeu de boules. Voor de kleintjes is er een grote speeltuin met springkasteel en verzorgt de animatie een leuke kidsclub. Dat belooft avonturen op schattenjacht, schminken en natuurlijk ook een minidisco. De camping beschikt ook over een privémeer met een strand erbij. Hier kan in gezwommen worden of huur een kano voor een tochtje over het water. De groene omgeving van de camping biedt voor wandelaars en fietsers ook genoeg mogelijkheden. Ontdek de omgeving op de mountainbike of

Camping La Ribeyre is een mooie 5-sterrencamping gelegen aan de prachtige vulkanen van de Auvergne. De camping biedt uitgebreide faciliteiten en vermaak voor jong en oud. Kinderen zullen zich in het zwembad met glijbanen de hele dag vermaken terwijl jij rustig op een bedje van de zon kunt genieten.
Voor de minder zonnige dagen is er ook een zwembad dat overdekt kan worden. Aan sport en spel ontbreekt het ook niet op camping La Ribeyre. Daag elkaar uit voor een potje volleybal, voetbal of jeu de boules.
Voor de kleintjes is er een grote speeltuin met springkasteel en verzorgt de animatie een leuke kidsclub. Dat belooft avonturen op schattenjacht, schminken en natuurlijk ook een minidisco.

De camping beschikt ook over een privémeer met een strand erbij. Hier kan in gezwommen worden of huur een kano voor een tochtje over het water. De groene omgeving van de camping biedt voor wandelaars en fietsers ook genoeg mogelijkheden. Ontdek de omgeving op de mountainbike of volg één van de vele wandelroutes die starten vanaf de camping.

Na een dag vol activiteiten kun je terecht bij de snackbar of het restaurant voor een heerlijk diner. 's Avonds biedt de bar de mogelijkheid voor een drankje om de dag goed mee af te sluiten.

Camping La Ribeyre is gelegen tussen het massief van Sancy en het meer van Chambon. De prachtige, groene omgeving herbergt de vele vulkanen van de Auvergne die tot het UNESCO-werelderfgoed behoren.
Wandelaars opgelet, want de omgeving biedt maar liefst 850 km aan wandelroutes die vanaf de camping vertrekken. Trek eropuit en ontdek het kasteel van Murol, het meer van Chambon en de Puy du Sancy.
Ook kun je op de camping een fiets huren en de omgeving verkennen op de mountainbike. Een leuk uitstapje tijdens uw vakantie is het wetenschapspark Vulcania waar kinderen spelenderwijs meer leren over de slapende vulkanen.

- Murol: ca. 2 km
- Kasteel van Murol: ca. 3 km
- Meer van Chambon: ca. 3 km
- Saint-Nectaire: ca. 7 km
- Vulcania: 47 km

Met de auto:
- 1 auto per geboekte stacaravan toegestaan
Afstand vanaf Utrecht: ca. 987 km

- In het zwembad zijn alleen aansluitende zwemslip, zwemboxers, badpakken en bikini's toegestaan
- Vanwege het familiaire karakter worden er geen boekingen van jongeren onder de 21 jaar geaccepteerd

Buiten de zomervakantie kan het zijn dat faciliteiten niet of in beperkte mate aanwezig of geopend zijn.


Top vakantiehuizen in Frankrijk

Hotel Taj I Mah

Excellent Hotel Taj I Mah is een luxe hotel in Arcs 2000. In Hotel Taj I Mah vind je verwennerij van de bovenste plank. De indrukwekkende gastvrijheid, luxe en ligging, maken Hotel Taj I Mah het perfecte toevluchtsoord. Vanaf de voordeur ski je zo we..

Les Arcs

Chalet Altitude

Aan de rand van het centrum van Val Thorens ligt het schitterende Excellent Chalet Altitude. Het prachtige Trois Vallées-skigebied ligt bovendien op een steenworp afstand van het chalet. De dichtsbijzijnde piste's zijn Le Cabriolet en Lanchettes. Je..

Val Thorens

5 pers.
Les Jardins de Privas | Villatent Wood | 5 pers.

De gezelligste familiecamping om de hele Ardèche te ontdekken.VILLATENT OP DE ARDÈCHE CAMPINGnTijdens je vakantie geniet je in een  die geschikt is voor maximaal vijf personen. De tenten staan wat hoger en zijn bereikbaar via een brede trap. Er s..

Privas

6 pers.
Appartement Club MMV Le Coeur des Loges Confort - 4-6 personen

Vanuit Résidence Le Coeur des Loges in Les Menuires stap je 's morgens meteen op de ski's! Deze nieuwgebouwde résidence (2016) bevindt zich namelijk direct aan de blauwe piste. Via deze piste kun je naar de stoeltjesliften Tortellet of Le Bettex sk..

Les Menuires