Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Chalet Casa San Bernardo - 18 personen

Tignes-Les-Brévières, Frankrijk

 

chalet-casa-san-bernardo-18-personen
Favoriet 
 

v.a. 822

  • 5 sterren
  • Max. 18 personen
  • Woonoppervlak: 300 m²m2

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Chalet Casa San Bernardo - 18 personen in Tignes-Les-Brévières

Het 18-persoons chalet Casa San Bernando is centraal gelegen in het authentieke dorpje genaamd Tignes-Les-Brévières. Een ideale locatie, want de nieuwe 8-persoons cabinelift Brévières bevindt zich op maar ca. 120 meter afstand. De cabinelift geeft je toegang tot het uitdagende Espace Killy skigebied en naast de lift vind je de oefenweide met het startpunt van de ESF skischool.
Het knusse centrum van Tignes-Les-Brévières bevindt zich op loopafstand en hier vind je een aantal winkeltjes, gezellige restaurants, de skiverhuur en de skischool.
Het volledig gerenoveerde en moderne chalet is met veel hout ingericht waardoor authentiek met modern wordt gecombineerd. Na een intensieve dag op de piste kun je gezellig bij de open haard zitten of helemaal tot rust komen in de sauna. Chalet Casa San Bernando beschikt namelijk over een uitgebreide wellness-ruimte met o.a. een sauna, whirlpool, zoutmuur en hammam.
Casa San Bernardo beschikt over twee overdekte parkeerplaatsen in het dorp (chaletpark Le Belvédère). Verder bevindt de openbare parkeerplaats Brévières Sud zich op ongeveer 250 meter afstand van het chalet (tegen betaling en vooraf reserveren via https://en.tignes.net/holidays/car-parks). Tijdens je verblijf staat er een elektrische auto tot je beschikking.
  • Internet (WiFi)
  • whirlpool / bubbelbad
  • internet via Wi-Fi
  • open haard / houtkachel
  • sauna (privé)
  • wasmachine

Top vakantiehuizen in Frankrijk

Hotel Taj I Mah

Excellent Hotel Taj I Mah is een luxe hotel in Arcs 2000. In Hotel Taj I Mah vind je verwennerij van de bovenste plank. De indrukwekkende gastvrijheid, luxe en ligging, maken Hotel Taj I Mah het perfecte toevluchtsoord. Vanaf de voordeur ski je zo we..

Les Arcs

Chalet Altitude

Aan de rand van het centrum van Val Thorens ligt het schitterende Excellent Chalet Altitude. Het prachtige Trois Vallées-skigebied ligt bovendien op een steenworp afstand van het chalet. De dichtsbijzijnde piste's zijn Le Cabriolet en Lanchettes. Je..

Val Thorens

6 pers.
Appartement Club MMV Le Coeur des Loges Confort - 4-6 personen

Vanuit Résidence Le Coeur des Loges in Les Menuires stap je 's morgens meteen op de ski's! Deze nieuwgebouwde résidence (2016) bevindt zich namelijk direct aan de blauwe piste. Via deze piste kun je naar de stoeltjesliften Tortellet of Le Bettex sk..

Les Menuires

5 pers.
Les Jardins de Privas | Villatent Wood | 5 pers.

De gezelligste familiecamping om de hele Ardèche te ontdekken.VILLATENT OP DE ARDÈCHE CAMPINGnTijdens je vakantie geniet je in een  die geschikt is voor maximaal vijf personen. De tenten staan wat hoger en zijn bereikbaar via een brede trap. Er s..

Privas