Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Camping Bois de Valmarie

Argeles sur Mer, Frankrijk

 

camping-bois-de-valmariecamping-bois-de-valmariecamping-bois-de-valmariecamping-bois-de-valmariecamping-bois-de-valmarie
Favoriet 
 

v.a. 279

  • 5 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Camping Bois de Valmarie in Argelès sur Mer

4-daagse Autovakantie naar Languedoc & Roussillon bij Camping Bois de Valmarie

Maak je klaar voor een veelzijdige vakantie op Camping Bois de Valmarie. Deze kleine en kindvriendelijke 5-sterrencamping ligt op de heuvels van Argelès sur Mer. Het strand van Le Racou is hier binnen handbereik. Relaxen aan zee dus. Of aan het zwembad. Want na het zien van dit waterparadijs is één ding zeker: je bent op vakantie. Maar geniet ook van de wellness of doe mee met de sportieve activiteiten. Ondanks dat je op deze camping geniet van een vakantie in Frankrijk, zijn uitstapjes naar Spanje ook heel goed mogelijk. Rij naar Figueres en bezoek het bijzondere Dalí museum of ga een dagje flaneren door het prachtige Gerona. Vind je het niet erg om wat langer in de auto te zitten dan kun je de kinderen zelfs kennis laten maken met Barcelona. Je ziet het, een vakantie op Camping Bois de Valmarie wordt onvergetelijk.
  • Zwembad
  • Zwembad
  • Bar
  • Speeltuin
  • Supermarkt
  • Tuin
  • Fitness
  • Sauna
  • Huisdieren toegestaan,
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 13-05-2024 voor een 4-daagse vakantie 279,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Frankrijk

Hotel Taj I Mah

Excellent Hotel Taj I Mah is een luxe hotel in Arcs 2000. In Hotel Taj I Mah vind je verwennerij van de bovenste plank. De indrukwekkende gastvrijheid, luxe en ligging, maken Hotel Taj I Mah het perfecte toevluchtsoord. Vanaf de voordeur ski je zo we..

Les Arcs

Chalet Altitude

Aan de rand van het centrum van Val Thorens ligt het schitterende Excellent Chalet Altitude. Het prachtige Trois Vallées-skigebied ligt bovendien op een steenworp afstand van het chalet. De dichtsbijzijnde piste's zijn Le Cabriolet en Lanchettes. Je..

Val Thorens

Vakantiepark Residence Château de Salles

Op korte afstand van de Atlantische kust, iets ten zuiden van Bordeaux, ligt het vakantiepark Château de Salles. In deze zonnige regio is alles voorhanden voor een onvergetelijke vakantie. Leuke badplaatsen aan de kust, mooie stranden en leuke stede..

Salles

4 pers.
Appartement Atria-Crozats - 2-4 personen

Résidence Atria-Crozats is gelegen in de wijk Les Crozats, in het autovrije dorp Avoriaz. De résidence bestaat uit 199 appartementen, verdeeld over drie gebouwen. De appartementen hebben een ideale ligging direct aan de piste. Via de piste bereik j..

Avoriaz