Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiehuis Les Forges

Les Forges, Frankrijk

 

vakantiehuis-les-forgesvakantiehuis-les-forgesvakantiehuis-les-forgesvakantiehuis-les-forgesvakantiehuis-les-forges
Favoriet 
 

v.a. 539

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 8 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantiehuis Les Forges in Les Forges

Mooie vakantievilla in Frankrijk voor 8 personen op kleinschalig park met zwembad. Domaine Les Forges is geliefd bij vakantiegangers; het is ideaal voor families met kinderen die willen genieten op het vakantiepark, golfliefhebbers komen hier vaak voor een golfvakantie!

Groepsaccommodatie in Frankrijk met zwembad 🏡

Rust en ruimte midden in het groen van het Franse platteland, dat biedt deze vakantievilla. De villa heeft 3 slaapkamers, 3 badkamers en biedt comfortabel plaats aan maximaal 8 gasten. De eethoek binnen heeft een grote houten tafel met 8 stoelen. De buiten eethoek en BBQ op het terras heeft een grote tafel met 8 stoelen. De woonkamer heeft een hoog plafond met zichtbare houten balken en grote ramen met uitzicht op de tuin. Alle ramen hebben houten luiken buiten en gordijnen binnen. De villa van 160m² heeft een grote tuin en ruim terras met eet- en BBQ-hoek. Parkeerplaatsen voor meerdere auto's zijn beschikbaar aan de voorkant van het huis. 

Geniet met elkaar op het Franse platteland ☘️

Domaine Les Forges is geliefd bij vakantiegangers; het is ideaal voor families met kinderen die willen genieten op het vakantiepark, golfliefhebbers komen hier vaak voor een golfvakantie (golfbaan op loopafstand van het vakantiepark), maar ook natuurliefhebbers, wandelaars en fietsers kunnen hier hun hart ophalen. Het vakantiepark is kleinschalig en omgeven door bossen op het Franse Platteland. Het is ook een ideale uitvalsbasis om de gezellige marktjes en mooie pittoreske dorpjes in de omgeving te bezoeken. Voor de strandliefhebbers ligt het strand bij La Rochelle op ca. 1,5 uur rijden. Maar ook het buitenzwembad, de animatie in de zomer en de grote tuinen rondom de villa's zorgen ervoor dat iedereen van klein tot oud zich vermaakt.  


  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)

Top vakantiehuizen in Frankrijk

Chalet Altitude

Aan de rand van het centrum van Val Thorens ligt het schitterende Excellent Chalet Altitude. Het prachtige Trois Vallées-skigebied ligt bovendien op een steenworp afstand van het chalet. De dichtsbijzijnde piste's zijn Le Cabriolet en Lanchettes. Je..

Val Thorens

Hotel Taj I Mah

Excellent Hotel Taj I Mah is een luxe hotel in Arcs 2000. In Hotel Taj I Mah vind je verwennerij van de bovenste plank. De indrukwekkende gastvrijheid, luxe en ligging, maken Hotel Taj I Mah het perfecte toevluchtsoord. Vanaf de voordeur ski je zo we..

Les Arcs

Vakantiepark Domaine de Lanzac

Op een mooie plek in de Dordogne ligt het vakantiepark Domaine de Lanzac. Het is een prachtig resort met ruim 30 luxe villa's en Nederlandssprekende medewerkers. Een prima plek voor senioren en gezinnen met jonge kinderen in het voor- en najaar. In h..

Lanzac

4 pers.
Appartement Atria-Crozats - 2-4 personen

Résidence Atria-Crozats is gelegen in de wijk Les Crozats, in het autovrije dorp Avoriaz. De résidence bestaat uit 199 appartementen, verdeeld over drie gebouwen. De appartementen hebben een ideale ligging direct aan de piste. Via de piste bereik j..

Avoriaz