Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Luxe 4 persoons vakantieappartement in Winterberg

Winterberg, Duitsland

 

luxe-4-persoons-vakantieappartement-in-winterbergluxe-4-persoons-vakantieappartement-in-winterbergluxe-4-persoons-vakantieappartement-in-winterbergluxe-4-persoons-vakantieappartement-in-winterbergluxe-4-persoons-vakantieappartement-in-winterberg
Favoriet 
     

    v.a. 303

    • Max. 4 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Luxe 4 persoons vakantieappartement in Winterberg in Winterberg

    Dit luxe vier persoons vakantieappartement, op de verdieping, ligt op 100 meter van de skiliften en bij de Skiliftkarrussell. Eveneens op 400 meter afstand ligt de berg Cap met de bobsleebaan, fietspark, de zomer rodelbanen en het klimbos. Het centrum, met talrijke winkels, boetieks en restaurants, ligt op een kilometer afstand van het appartement. Dit superleuke appartement is een prima uitvalsbasis voor het ontdekken van Sauerland of om een heerlijk weekendje of weekje te skiën.

    Er is 1 slaapkamer met tweepersoonsbed en een stapelbed. De badkamer is uitgerust met een wastafel, wc en bad. De volledig uitgeruste keuken is voorzien van een combi-magnetron, senseo-koffiemachine. De woonkamer is gecombineerd met eetkamer, met aangrenzend een zonnig balkon. Hier is het heerlijk genieten van uitzicht op de piste én om de dag te starten in de zon! Er is Wifi aanwezig, waardoor u alle buitenlandse TV-zenders kunt ontvangen. Er kan één auto geparkeerd worden in de parkeergarage.
    • Huisdieren toegestaan
    • Magnetron,Koelkast,Ligbad,Parkeergelegenheid

    Top vakantiehuizen in Duitsland

    4 pers.
    Appartement

    Appartement voor maximaal 4 personenDeze 2-, 3- of 4-persoons appartementen zijn voorzien van een woonkamer met kitchenette. De kitchenette beschikt over een 2-pits fornuis, koelkast, magnetron, waterkoker en een koffiezetapparaat. Er is 1 slaapkamer..

    Oberhambach

    4 pers.
    Comfort vakantiehuis 4p

    Volledig gerestylde 4-persoons bungalow comfort met 2 slaapkamers.Deze volledig ingerichte bungalow is geschikt voor maximaal 4 personen. De bungalow beschikt over een woonkamer met open keuken. De woonkamer is voorzien van apparatuur zoals een flat ..

    Oberhambach

    22 pers.
    Landhuis Waldeifel XL

    Landhuis Waldeifel XL groot en luxe vakantiehuis met wellness in Duitse Zuid-EifelLuxe vakantievilla om te luieren of actief op pad te gaan Dit luxe vakantiehuis heeft alles in huis om te genieten van een heerlijke vakantie. In ieder seizoen kun je ..

    Malberg

      Roompot Eifelpark Kronenburger See

      4x overnachtenincl. eindschoonmaakgratis WiFigratis parkerenRoompot Eifelpark Kronenburger See is een gezellig vakantiepark gelegen in het Eifelgebied in Duitsland. De heuvelachtige omgeving van het vakantiepark is perfect voor het maken van mooie fi..

      Dahlem