Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Göbel's Hotel Am Park

Willingen, Duitsland

 

gobelaposs-hotel-am-park
Favoriet 
 

v.a. 128

  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Göbel's Hotel Am Park in Willingen

Göbel's Hotel Am Park is een populair 3-sterrenhotel met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Gedurende u verblijf maakt u gratis gebruik van het wellnesscenter en de overige faciliteiten van het 4* Göbel's Landhotel. Geniet van een ongedwongen sfeer en een prachtig uitzicht over de groene heuvels van het Sauerland. In de omgeving is er genoeg te beleven, maak een wandel- of fietstocht of ontdek de gezellige straatjes in Willingen. Na een actieve dag geniet u van de zon vanuit de ligweide of laad u de batterij op in het wellnesscenter van Göbel's Landhotel. Vele gasten zijn u al voorgegaan, zij hebben genoten van hun verblijf bij Göbel's Hotel Am Park. Het vriendelijke personeel, heerlijke ontbijt en de wellnessfaciliteiten bij Göbel's Landhotel zorgen voor een onbezorgd verblijf in het Sauerland.

Göbel's Hotel Am Park is een populair 3-sterrenhotel met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Gedurende u verblijf maakt u gratis gebruik van het wellnesscenter en de overige faciliteiten van het 4* Göbel's Landhotel. Geniet van een ongedwongen sfeer en een prachtig uitzicht over de groene heuvels van het Sauerland. In de omgeving is er genoeg te beleven, maak een wandel- of fietstocht of ontdek de gezellige straatjes in Willingen. Na een actieve dag geniet u van de zon vanuit de ligweide of laad u de batterij op in het wellnesscenter van Göbel's Landhotel.

Vele gasten zijn u al voorgegaan, zij hebben genoten van hun verblijf bij Göbel's Hotel Am Park. Het vriendelijke personeel, heerlijke ontbijt en de wellnessfaciliteiten bij Göbel's Landhotel zorgen voor een onbezorgd verblijf in het Sauerland.

Göbel's Hotel Am Park is rustig gelegen tegenover Göbel's Landhotel, nabij het kuurpark en op ca. 50 m van de hoofdstraat van het gezellige centrum van Willingen. Vlakbij het hotel vindt u diverse winkels, restaurants en cafés.

Afstand vanaf Utrecht: ca. 310 km

Afstanden vanaf Göbels hotel Am Park in Willingen
- Centrum Willingen: ca. 50 m
- Bushalte en treinstation: ca. 200 m
- Zomerrodelbaan: ca. 4 km
- Fietspark Willingen: ca. 15 km
- Kahler Asten: ca. 16 km
- Diemelsee: ca. 15 km

Met de auto:
- Gratis parkeergelegenheid beschikbaar bij uw accommodatie. Tegen betaling kunt u parkeren in de privé parkeergarage van uw accommodatie (ter plaatse aan te vragen en te voldoen).

Indien u op basis van logies en ontbijt verblijft:
- Ontbijtbuffet

Indien u halfpension boekt:
- Ontbijtbuffet
- 3-gangendiner of dinerbuffet geserveerd in Göbel's Landhotel

De sfeervolle kamers zijn ca. 20 m² en beschikken over:
- Telefoon
- Tv
- Kluisje
- Radio
- Gratis wifi
- Bureau
- Badkamer met douche, toilet en föhn

Top vakantiehuizen in Duitsland

22 pers.
Landhuis Waldeifel XL

Landhuis Waldeifel XL groot en luxe vakantiehuis met wellness in Duitse Zuid-EifelLuxe vakantievilla om te luieren of actief op pad te gaan Dit luxe vakantiehuis heeft alles in huis om te genieten van een heerlijke vakantie. In ieder seizoen kun je ..

Malberg

4 pers.
Appartement

Appartement voor maximaal 4 personenDeze 2-, 3- of 4-persoons appartementen zijn voorzien van een woonkamer met kitchenette. De kitchenette beschikt over een 2-pits fornuis, koelkast, magnetron, waterkoker en een koffiezetapparaat. Er is 1 slaapkamer..

Oberhambach

4 pers.
Comfort vakantiehuis 4p

Volledig gerestylde 4-persoons bungalow comfort met 2 slaapkamers.Deze volledig ingerichte bungalow is geschikt voor maximaal 4 personen. De bungalow beschikt over een woonkamer met open keuken. De woonkamer is voorzien van apparatuur zoals een flat ..

Oberhambach

    Roompot Eifelpark Kronenburger See

    4x overnachtenincl. eindschoonmaakgratis WiFigratis parkerenRoompot Eifelpark Kronenburger See is een gezellig vakantiepark gelegen in het Eifelgebied in Duitsland. De heuvelachtige omgeving van het vakantiepark is perfect voor het maken van mooie fi..

    Dahlem