Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Appartementen Park Resort

Willingen, Duitsland

 

appartementen-park-resort
Favoriet 
 

v.a. 134

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Appartementen Park Resort in Willingen

Het Park Resort beschikt over comfortabele appartementen tot 5 personen met uitzicht op het kuurpark van Willingen. De appartementen zijn ruim van opzet en o.a. uitgerust met een volledig ingerichte keuken. Leef u uit en bereid een typisch gerecht uit het Sauerland. Eet u liever buiten de deur? Laat u dan verwennen bij een van de restaurants in de directe omgeving, bv. de Dorf Alm Willingen of het Bavaria Stadl. De skiliften van Willingen bevinden zich binnen handbereik, waardoor u verzekerd bent van een heerlijke wintersportvakantie. Na een actieve dag in de sneeuw, komt u tot rust in de Mountain Spa van het Göbel's Landhotel, gelegen tegenover het Park Resort. Trek een aantal banen in het zwembad, warm op in de sauna of laat u verwennen tijdens een ontspannende massage. Het Park Resort heeft haar hoge waardering te danken aan de centrale ligging, de comfortabele en volledig ingerichte appartementen en het vriendelijke personeel. Een uitstekende bestemming voor

Het Park Resort beschikt over comfortabele appartementen tot 5 personen met uitzicht op het kuurpark van Willingen. De appartementen zijn ruim van opzet en o.a. uitgerust met een volledig ingerichte keuken. Leef u uit en bereid een typisch gerecht uit het Sauerland. Eet u liever buiten de deur? Laat u dan verwennen bij een van de restaurants in de directe omgeving, bv. de Dorf Alm Willingen of het Bavaria Stadl.
De skiliften van Willingen bevinden zich binnen handbereik, waardoor u verzekerd bent van een heerlijke wintersportvakantie.
Na een actieve dag in de sneeuw, komt u tot rust in de Mountain Spa van het Göbel's Landhotel, gelegen tegenover het Park Resort. Trek een aantal banen in het zwembad, warm op in de sauna of laat u verwennen tijdens een ontspannende massage.

Het Park Resort heeft haar hoge waardering te danken aan de centrale ligging, de comfortabele en volledig ingerichte appartementen en het vriendelijke personeel. Een uitstekende bestemming voor een korte of langere winter(sport)vakantie in het Duitse Sauerland.

Na een paar uurtjes in de auto bent u reeds in het populaire Sauerland, waar Willingen een echte publiekstrekker is.
De appartementen van het Park Resort liggen gunstig, in het centrum van Willingen en pal tegenover het Göbel's Landhotel. U kunt gebruik maken van de faciliteiten van het hotel.
Restaurants, winkels en cafés liggen om de hoek.
In de omgeving kunt u met diverse skiliften naar de top van de Ettelsberg, waar u aan het juiste adres bent voor het maken van een mooie afdaling.

- Centrum Willingen: voor de deur
- Bushalte: ca. 200 m
- Treinstation: ca. 200 m
- Skischool, -verhuur en -liften: ca. 500 m
- Mühlenkopfschanze: ca. 2,3 km
- Diemelsee: ca. 15 km

Met de auto:
- Gratis parkeergelegenheid beschikbaar bij uw accommodatie. Tegen betaling kunt u parkeren in de privé parkeergarage van uw accommodatie, ca. € 20 per auto p.n. Ter plaatse te bespreken en te voldoen.

Het Park Resort beschikt over comfortabel ingerichte appartementen. Alle appartementen zijn voorzien van:
- Telefoon
- Tv met radio
- Kluisje
- Gratis wifi
- Kitchenette met o.a. vier elektrische kookplaten, oven, vaatwasmachine, magnetron, koelkast, waterkoker, toaster en koffiezetapparaat
- Badkamer met bad of douche, toilet en föhn
- Balkon

Top vakantiehuizen in Duitsland

22 pers.
Landhuis Waldeifel XL

Landhuis Waldeifel XL groot en luxe vakantiehuis met wellness in Duitse Zuid-EifelLuxe vakantievilla om te luieren of actief op pad te gaan Dit luxe vakantiehuis heeft alles in huis om te genieten van een heerlijke vakantie. In ieder seizoen kun je ..

Malberg

4 pers.
Appartement

Appartement voor maximaal 4 personenDeze 2-, 3- of 4-persoons appartementen zijn voorzien van een woonkamer met kitchenette. De kitchenette beschikt over een 2-pits fornuis, koelkast, magnetron, waterkoker en een koffiezetapparaat. Er is 1 slaapkamer..

Oberhambach

4 pers.
Comfort vakantiehuis 4p

Volledig gerestylde 4-persoons bungalow comfort met 2 slaapkamers.Deze volledig ingerichte bungalow is geschikt voor maximaal 4 personen. De bungalow beschikt over een woonkamer met open keuken. De woonkamer is voorzien van apparatuur zoals een flat ..

Oberhambach

    Roompot Eifelpark Kronenburger See

    4x overnachtenincl. eindschoonmaakgratis WiFigratis parkerenRoompot Eifelpark Kronenburger See is een gezellig vakantiepark gelegen in het Eifelgebied in Duitsland. De heuvelachtige omgeving van het vakantiepark is perfect voor het maken van mooie fi..

    Dahlem