Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alm Appartements (voorheen Appartementen Birkenhof)

Willingen, Duitsland

 

alm-appartements-voorheen-appartementen-birkenhof
Favoriet 
 

v.a. 154

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Alm Appartements (voorheen Appartementen Birkenhof) in Willingen

Kiest u voor een verblijf in de Alm Appartements (voorheen Appartementen Birkenhof) dan bent u gegarandeerd van een goede prijs-kwaliteitsverhouding en een uitstekende service. Gastvrijheid staat hoog in het vaandel, waardoor u zich snel thuis voelt in de Alm Appartements. De appartementen zijn ruim, van alle gemakken voorzien en bieden ruimte tot 5 personen. Tijdens uw verblijf in de Alm Appartements maakt u gebruik van de faciliteiten van Göbel's Landhotel (op ca. 70 m). U kunt hier ook terecht voor een ontbijt en diner (tegen betaling), maar probeert u zeker ook een van de vele gezellige restaurants uit in het centrum van Willingen zoals de Dorf Alm Willingen en het Bavaria Stadl. Na een actieve dag op de piste komt u heerlijk tot rust in het wellnesscenter van Göbel's Landhotel. In de Alm Appartements kunt u tijdens uw welverdiende wintersportvakantie in het Sauerland op en top genieten van de vele mogelijkheden en uitgebreide faciliteiten in het Göbel's

Kiest u voor een verblijf in de Alm Appartements (voorheen Appartementen Birkenhof) dan bent u gegarandeerd van een goede prijs-kwaliteitsverhouding en een uitstekende service. Gastvrijheid staat hoog in het vaandel, waardoor u zich snel thuis voelt in de Alm Appartements. De appartementen zijn ruim, van alle gemakken voorzien en bieden ruimte tot 5 personen. Tijdens uw verblijf in de Alm Appartements maakt u gebruik van de faciliteiten van Göbel's Landhotel (op ca. 70 m). U kunt hier ook terecht voor een ontbijt en diner (tegen betaling), maar probeert u zeker ook een van de vele gezellige restaurants uit in het centrum van Willingen zoals de Dorf Alm Willingen en het Bavaria Stadl. Na een actieve dag op de piste komt u heerlijk tot rust in het wellnesscenter van Göbel's Landhotel.

In de Alm Appartements kunt u tijdens uw welverdiende wintersportvakantie in het Sauerland op en top genieten van de vele mogelijkheden en uitgebreide faciliteiten in het Göbel's Landhotel.

De Alm Appartements liggen in het centrum van Willingen, direct tegenover het kuurpark. In de omgeving kunt u met diverse skiliften naar de top van de Ettelsberg, waar u aan het juiste adres bent voor het maken van een mooie afdaling. De skischool, -verhuur en de -liften bevinden zich op steenworp afstand.

- Centrum Willingen: in het centrum
- Kuurpark Willingen: tegenover het hotel
- Skibushalte: ca. 50 m
- Treinstation: ca. 200 m
- Skischool en -verhuur: ca. 400 m
- Ettelsberg skilift: ca. 600 m
- Mühlenkopfschanze: ca. 2,4 km
- Diemelsee: ca. 15 km

Met de auto:
- Gratis parkeergelegenheid beschikbaar bij uw accommodatie. Tegen betaling kunt u parkeren in de privé parkeergarage van uw accommodatie, ca. € 20 per auto p.n.

- Ontbijt- en dinermogelijkheden in Göbel's Landhotel, Dorf Alm Willingen of Bavaria Stadl (ter plaatse opgeven en betalen)


Top vakantiehuizen in Duitsland

22 pers.
Landhuis Waldeifel XL

Landhuis Waldeifel XL groot en luxe vakantiehuis met wellness in Duitse Zuid-EifelLuxe vakantievilla om te luieren of actief op pad te gaan Dit luxe vakantiehuis heeft alles in huis om te genieten van een heerlijke vakantie. In ieder seizoen kun je ..

Malberg

4 pers.
Appartement

Appartement voor maximaal 4 personenDeze 2-, 3- of 4-persoons appartementen zijn voorzien van een woonkamer met kitchenette. De kitchenette beschikt over een 2-pits fornuis, koelkast, magnetron, waterkoker en een koffiezetapparaat. Er is 1 slaapkamer..

Oberhambach

4 pers.
Comfort vakantiehuis 4p

Volledig gerestylde 4-persoons bungalow comfort met 2 slaapkamers.Deze volledig ingerichte bungalow is geschikt voor maximaal 4 personen. De bungalow beschikt over een woonkamer met open keuken. De woonkamer is voorzien van apparatuur zoals een flat ..

Oberhambach

    Roompot Eifelpark Kronenburger See

    4x overnachtenincl. eindschoonmaakgratis WiFigratis parkerenRoompot Eifelpark Kronenburger See is een gezellig vakantiepark gelegen in het Eifelgebied in Duitsland. De heuvelachtige omgeving van het vakantiepark is perfect voor het maken van mooie fi..

    Dahlem