Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Ringhotel Loew's Merkur

Neurenberg, Duitsland

 

ringhotel-loewaposs-merkur
Favoriet 
 

v.a. 75

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Ringhotel Loew's Merkur in Neurenberg

Ringhotel Loew's Merkur is een gastvrij 4-sterrenhotel met een ideale ligging om Nürnberg te ontdekken. Dit hotel beschikt naast een uitstekend restaurant en bar ook over diverse wellnessfaciliteiten. In het wellnesscenter trekt u een baantje in het binnenzwembad en warmt u op in de Finse sauna. Iedere ochtend geniet u van het uitgebreide ontbijtbuffet zodat u klaar bent voor een dagje uit. U kunt gerust uw fiets meenemen, er is een stalling aanwezig en in de omgeving zijn diverse fietsroutes. Ga samen met de kinderen naar Playmobil Funpark in Zirndorf of ga een dagje winkelen in het historische centrum van Nürnberg. Ringhotel Loew's Merkur is hoog beoordeeld door haar gasten. Het vriendelijke personeel, heerlijke ontbijt en de wellness dragen bij aan een aangenaam verblijf in Nürnberg.

Ringhotel Loew's Merkur is een gastvrij 4-sterrenhotel met een ideale ligging om Nürnberg te ontdekken. Dit hotel beschikt naast een uitstekend restaurant en bar ook over diverse wellnessfaciliteiten. In het wellnesscenter trekt u een baantje in het binnenzwembad en warmt u op in de Finse sauna. Iedere ochtend geniet u van het uitgebreide ontbijtbuffet zodat u klaar bent voor een dagje uit. U kunt gerust uw fiets meenemen, er is een stalling aanwezig en in de omgeving zijn diverse fietsroutes. Ga samen met de kinderen naar Playmobil Funpark in Zirndorf of ga een dagje winkelen in het historische centrum van Nürnberg.

Ringhotel Loew's Merkur is hoog beoordeeld door haar gasten. Het vriendelijke personeel, heerlijke ontbijt en de wellness dragen bij aan een aangenaam verblijf in Nürnberg.

Ringhotel Loew's Merkur bevindt zich op loopafstand van het prachtige historische centrum van Nürnberg met talrijke winkelmogelijkheden. Recreatiegebied 'Wöhrder See' is een interessante plek in de omgeving. Hier kunt u wandelen, hardlopen en inline-skaten. Ook een bezoek aan het Playmobil Funpark in Zirndorf behoort tot de mogelijkheden.

Afstand vanaf Utrecht: ca. 630 km

Afstanden vanaf Ringhotel Loews's Merkur in Nürnberg:
- Bushalte: direct voor de deur
- Centraal Station: direct voor de deur
- Centrum Nürnberg: ca. 500 m
- Recreatiegebied 'Wöhrder See': ca. 800 m
- Playmobil Funpark: ca. 15 km

Met de auto:
- Tegen betaling kunt u parkeren op de privé parkeerplaats van uw accommodatie (ca. € 15 per auto p.n., ter plaatse te voldoen).
- Uw accommodatie beschikt ook over een parkeergarage (ca. € 15 per auto p.n., ter plaatse te voldoen).

- Ontbijtbuffet inbegrepen

Ringhotel Loew's Merkur beschikt over comfortabel ingerichte kamers. Alle kamers zijn voorzien van:

- Telefoon
- Tv
- Radio
- Minibar
- Gratis wifi
- Badkamer met bad of douche, toilet en föhn

Top vakantiehuizen in Duitsland

4 pers.
Appartement

Appartement voor maximaal 4 personenDeze 2-, 3- of 4-persoons appartementen zijn voorzien van een woonkamer met kitchenette. De kitchenette beschikt over een 2-pits fornuis, koelkast, magnetron, waterkoker en een koffiezetapparaat. Er is 1 slaapkamer..

Oberhambach

22 pers.
Landhuis Waldeifel XL

Landhuis Waldeifel XL groot en luxe vakantiehuis met wellness in Duitse Zuid-EifelLuxe vakantievilla om te luieren of actief op pad te gaan Dit luxe vakantiehuis heeft alles in huis om te genieten van een heerlijke vakantie. In ieder seizoen kun je ..

Malberg

4 pers.
Comfort vakantiehuis 4p

Volledig gerestylde 4-persoons bungalow comfort met 2 slaapkamers.Deze volledig ingerichte bungalow is geschikt voor maximaal 4 personen. De bungalow beschikt over een woonkamer met open keuken. De woonkamer is voorzien van apparatuur zoals een flat ..

Oberhambach

    Roompot Eifelpark Kronenburger See

    4x overnachtenincl. eindschoonmaakgratis WiFigratis parkerenRoompot Eifelpark Kronenburger See is een gezellig vakantiepark gelegen in het Eifelgebied in Duitsland. De heuvelachtige omgeving van het vakantiepark is perfect voor het maken van mooie fi..

    Dahlem