Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Friedrichshafen

Duitsland

 

Traube am See

4-daagse Autovakantie naar Baden Württemberg bij Traube am SeeOp ongeveer 6 km van het centrum van Friedrichshafen vind je Hotel Traube am See. Na 2 minuten lopen kom je in een kleine jachthaven. Loop iets verder, naar een klein kiezelstrand en stap..

Friedrichshafen

Traube am See

Verblijven in een aangename accommodatie in Friedrichshafen? Hotel Traube am See is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 136 reizigers beoordelen Hotel Traube am See gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[AP..

Friedrichshafen

Luxe vakantiehuizen te huur in Duitsland, o.a. in WinterbergDuitsland is voor veel Nederlanders een populair vakantieland; gewilde bestemmingen zijn onder andere de Alpen rond het Bodenmeer, en het stroomgebied van de Rijn. Prachtige steden met mooie winkels, een bruisend nachtleven, gezellige festivals, de jaarlijkse kerstmarkten, dorpen uit de tijd van de middeleeuwen, een kleurrijk platteland, kastelen en niet te vergeten om heerlijk te fietsen, wandelen of gewoon lekker te ontspannen.

Op vakantie naar Duitsland, of gewoon een heerlijk weekendje weg. Steeds meer wordt Duitsland ontdekt als een super-vakantieland. Ontspannen sfeer, prachtige natuur en de prijs-kwaliteitsverhouding is uitstekend.