Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Typ Biberbau

Bestwig, Duitsland

 

typ-biberbautyp-biberbautyp-biberbautyp-biberbautyp-biberbau
Favoriet 
     

    v.a. 620

    • Max. 6 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Typ Biberbau in Bestwig

    Dit vakantieparkje is gelegen in het middelgebergte van hoog Sauerland het gehucht Untervalme, 20 km van Winterberg en 32 km vanaf Willingen. De gemoedelijke en recentelijk gerenoveerde vakantiehuizen liggen direct aan de rand van het bos. U bewoont één van de 10 woningen die zijn onder verdeeld in 4 verschillende typen. Ontdek de prachtige natuur en verken de omgeving via de prachtige aangelegde wandelpaden. In de vele meren en rivieren kunt u onder andere zwemmen en vissen. Voor de wintersportliefhebbers zijn er vele skipistes en langlaufmogelijkheden binnen handbereik. Op het vakantieterrein bevindt zich een barbecueplek voor de hele familie, een speelplaats/weide voor de kinderen en in de naast gelegen bossen met een stroompje kunnen zowel jong als oud zich prima vermaken. Kortom een klein vakantiepark in een prachtige maar veelzijdige omgeving.

    De idyllisch gelegen woningen beschikken over een eigen ingang met terras of balkon en aan de voorkant van het huis staan ligstoelen met uitzicht op de weide. Het huis biedt plaats aan maximaal zes personen. De woonoppervlakte is ca. 50m2 en is verdeeld over twee etages. Op de benedenverdieping bevindt zich de behaaglijke woonkamer met eethoek en een open keuken. In de keuken bevindt zich een koelkast en op de vier elektrische kookplaten kunt u heerlijke maaltijden bereiden. Ook is er een koffiemachine aanwezig en uiteraard is de keuken voorzien van voldoende kopjes, bestek, glazen en servies. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en toilet. Naast de badkamer treft u een slaapkamer met een stapelbed. Via een trap in de woonkamer bereikt u de bovenverdieping waar zich twee aparte slaapkamers bevinden waarvan de één met een tweepersoonsbed en de ander met een stapelbed. Vanuit het raam in de woonkamer heeft u prachtig uitzicht op het terras.

    Let op! Weekendprijs betreft vrijdag t/m zondag (20:00 uur), indien u t/m maandag wenst te blijven kunt u dit als extra service bijboeken.
    • Gelegen op vakantiepark

    Top vakantiehuizen in Duitsland

    22 pers.
    Landhuis Waldeifel XL

    Landhuis Waldeifel XL groot en luxe vakantiehuis met wellness in Duitse Zuid-EifelLuxe vakantievilla om te luieren of actief op pad te gaan Dit luxe vakantiehuis heeft alles in huis om te genieten van een heerlijke vakantie. In ieder seizoen kun je ..

    Malberg

    4 pers.
    Appartement

    Appartement voor maximaal 4 personenDeze 2-, 3- of 4-persoons appartementen zijn voorzien van een woonkamer met kitchenette. De kitchenette beschikt over een 2-pits fornuis, koelkast, magnetron, waterkoker en een koffiezetapparaat. Er is 1 slaapkamer..

    Oberhambach

    4 pers.
    Comfort vakantiehuis 4p

    Volledig gerestylde 4-persoons bungalow comfort met 2 slaapkamers.Deze volledig ingerichte bungalow is geschikt voor maximaal 4 personen. De bungalow beschikt over een woonkamer met open keuken. De woonkamer is voorzien van apparatuur zoals een flat ..

    Oberhambach

      Roompot Eifelpark Kronenburger See

      4x overnachtenincl. eindschoonmaakgratis WiFigratis parkerenRoompot Eifelpark Kronenburger See is een gezellig vakantiepark gelegen in het Eifelgebied in Duitsland. De heuvelachtige omgeving van het vakantiepark is perfect voor het maken van mooie fi..

      Dahlem