Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

AMERON Hotel Abion Spreebogen Waterside

Berlijn, Duitsland

 

ameron-hotel-abion-spreebogen-waterside
Favoriet 
 

v.a. 351

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

AMERON Hotel Abion Spreebogen Waterside in Berlijn

Hotel Ameron Abion Spreebogen Waterside is een elegant 4-sterrenhotel aan rivier de Spree. De ligging maakt dit hotel de perfecte uitvalsbasis voor een stedentrip Berlijn. Wanneer je met de trein naar Berlijn reist hoef je vanaf Berlin Hauptbahnhof met de metro slechts één halte verder reizen. Het hotel heeft een elegante uitstraling en beschikt over alle benodigde faciliteiten voor jouw stedentrip Berlijn. Naast een ontbijtje in het ontbijtrestaurant kun je ook lunch en diner nuttigen in het hotel. Carl & Sophie Restaurant is modern ingericht en heeft uitzicht over het water. Voor ontspanning kun je de sauna en fitness opzoeken.

Hotel Ameron Abion Spreebogen Waterside is een elegant 4-sterrenhotel aan rivier de Spree. De ligging maakt dit hotel de perfecte uitvalsbasis voor een stedentrip Berlijn. Wanneer je met de trein naar Berlijn reist hoef je vanaf Berlin Hauptbahnhof met de metro slechts één halte verder reizen.

Het hotel heeft een elegante uitstraling en beschikt over alle benodigde faciliteiten voor jouw stedentrip Berlijn. Naast een ontbijtje in het ontbijtrestaurant kun je ook lunch en diner nuttigen in het hotel. Carl & Sophie Restaurant is modern ingericht en heeft uitzicht over het water. Voor ontspanning kun je de sauna en fitness opzoeken.

- Gelegen in de wijk Tiergarten, onderdeel van het district Mitte.
- Het hotel bevindt zich tussen de Kurfürstendamm en Mitte.
- Vanaf Berlin Hauptbahnhof sta je al in 7 minuten bij het hotel.
- Te voet bereik je in 25 minuten al verschillende bezienswaardigheden.

Met het openbaar vervoer:
- Berlin Hauptbahnhof ligt op ca. 7 minuten reisafstand en 25 minuten loopafstand.
- Treinstation Bellevue ligt op slechts 5 minuten loopafstand.

Met het vliegtuig:
Na aankomst op Luchthaven Berlin Brandenburg reis je in ca. 50 minuten naar het hotel. Reis met de bus en S-Bahn naar station Bellevue.

Met de (huur)auto:
Er is een openbare parkeergelegenheid bij het hotel. Kosten ca. €20 per dag, reserveren niet mogelijk.

De moderne kamers beschikken over:
- 2-persoonsbed of twee 1-persoonsbedden
- Telefoon
- Tv
- Kluisje
- Bureau
- Airconditioning
- Gratis wifi
- Badkamer met bad of douche, toilet en föhn

Top vakantiehuizen in Duitsland

4 pers.
Appartement

Appartement voor maximaal 4 personenDeze 2-, 3- of 4-persoons appartementen zijn voorzien van een woonkamer met kitchenette. De kitchenette beschikt over een 2-pits fornuis, koelkast, magnetron, waterkoker en een koffiezetapparaat. Er is 1 slaapkamer..

Oberhambach

22 pers.
Landhuis Waldeifel XL

Landhuis Waldeifel XL groot en luxe vakantiehuis met wellness in Duitse Zuid-EifelLuxe vakantievilla om te luieren of actief op pad te gaan Dit luxe vakantiehuis heeft alles in huis om te genieten van een heerlijke vakantie. In ieder seizoen kun je ..

Malberg

4 pers.
Comfort vakantiehuis 4p

Volledig gerestylde 4-persoons bungalow comfort met 2 slaapkamers.Deze volledig ingerichte bungalow is geschikt voor maximaal 4 personen. De bungalow beschikt over een woonkamer met open keuken. De woonkamer is voorzien van apparatuur zoals een flat ..

Oberhambach

    Roompot Eifelpark Kronenburger See

    4x overnachtenincl. eindschoonmaakgratis WiFigratis parkerenRoompot Eifelpark Kronenburger See is een gezellig vakantiepark gelegen in het Eifelgebied in Duitsland. De heuvelachtige omgeving van het vakantiepark is perfect voor het maken van mooie fi..

    Dahlem