Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alpenhotel Kronprinz

Berchtesgaden, Duitsland

 

alpenhotel-kronprinz
Favoriet 
 

v.a. 187

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Alpenhotel Kronprinz in Berchtesgaden

Alpenhotel Kronprinz is een populair 4-sterrenhotel onder familiaire leiding met een rustige ligging in Berchtesgaden. Start de dag met een uitgebreid ontbijtbuffet en geniet van het prachtige uitzicht over de Beierse Alpen voordat u op stap gaat. De omgeving leent zich uitstekend voor uitgebreide fiets- en wandeltochten. Ook zijn er diverse uitstapjes mogelijk naar o.a. de Königssee, de Chiemsee of Ramsau en Salzburg in Oostenrijk. Na een actieve dag ontspant u in het wellnesscenter. Schuif daarna aan in het panoramarestaurant voor een smakelijk diner en sluit de dag af met een drankje in de bar. Niet alleen de centrale ligging en faciliteiten dragen bij aan de vele goede reviews die het hotel krijgt, maar ook het vriendelijke en gastvrije personeel zorgt voor een aangenaam verblijf tijdens uw vakantie in Berchtesgaden.

Alpenhotel Kronprinz is een populair 4-sterrenhotel onder familiaire leiding met een rustige ligging in Berchtesgaden. Start de dag met een uitgebreid ontbijtbuffet en geniet van het prachtige uitzicht over de Beierse Alpen voordat u op stap gaat. De omgeving leent zich uitstekend voor uitgebreide fiets- en wandeltochten. Ook zijn er diverse uitstapjes mogelijk naar o.a. de Königssee, de Chiemsee of Ramsau en Salzburg in Oostenrijk. Na een actieve dag ontspant u in het wellnesscenter. Schuif daarna aan in het panoramarestaurant voor een smakelijk diner en sluit de dag af met een drankje in de bar.

Niet alleen de centrale ligging en faciliteiten dragen bij aan de vele goede reviews die het hotel krijgt, maar ook het vriendelijke en gastvrije personeel zorgt voor een aangenaam verblijf tijdens uw vakantie in Berchtesgaden.

Alpenhotel Kronprinz heeft een rustige ligging, op loopafstand van het centrum van Berchtesgaden. De omgeving leent zich uitstekend voor fiets- en wandeltochten. Ook zijn diverse uitstapjes mogelijk naar o.a. Ramsau en Salzburg in Oostenrijk. Water(sport)liefhebbers halen hun hart op bij de schilderachtige meren de Chiemsee en de Königssee.

Afstand vanaf Utrecht: ca. 950 km

Afstanden vanaf Alpenhotel Kronprinz in Berchtesgaden:
- Centrum Berchtesgaden: ca. 500 m
- Treinstation: ca. 1 km
- Königssee: ca. 7 km
- Wimbachklamm: ca. 8 km
- Rossfeld Panorama Strasse: ca. 15 km
- Salzburg: ca. 27 km
- Chiemsee: ca. 68 km

Bereikbaarheid:
- Met de auto: gratis parkeerplaats bij uw accommodatie (o.b.v. beschikbaarheid). Tegen betaling kunt u parkeren in de garage van het hotel (ca. € 5 p.a.p.n.).

Enkele hoogtepunten tijdens uw vakantie in Berchtesgaden
Berchtesgaden en zijn omliggende regio bieden een schatkist aan betoverende bestemmingen. Hier zijn enkele suggesties voor onvergetelijke uitstapjes:

Nationaal Park Berchtesgaden
Verken de ongerepte natuur van het nationale park, wandel door weelderige bossen, bewonder de Königssee en laat u betoveren door de Watzmann, de op een na hoogste berg in Duitsland.

Berchtesgaden Old Town
Slenter door de charmante straatjes van het oude stadscentrum, bewonder de Beierse architectuur en ontdek lokale winkels en gezellige cafés.

Königssee
Maak een boottocht over het glinsterende Königssee, omringd door hoge bergen. Ontdek het iconische St. Bartholomä-klooster en luister naar de betoverende klanken van de traditionele koperblazers op de boot.

Chiemsee en het Herrenchiemsee-palei
Maak een uitstapje naar het idyllische Chiemsee-meer en bezoek het imposante Herrenchiemsee-paleis, gebouwd door koning Ludwig II van Beieren.

Ramsau en de Johannesbachklamm
Wandel door het pittoreske dorp Ramsau en verken de betoverende Johannesbachklamm, een schilderachtige kloof met watervallen en smalle paden.

Wimbachklamm
Verken de indrukwekkende Wimbachklamm, een diepe kloof met klaterende watervallen en smalle paden omgeven door weelderig groen.

Rossfeld Panoramastrasse
Rijd over de schilderachtige Rossfeld Panoramastrasse, een bergweg die adembenemende uitzichten op de omliggende bergen biedt.

Salzburg, Oostenrijk
Maak een korte reis naar de geboorteplaats van Mozart en ontdek de charmante straten van Salzburg. Bezoek de beroemde Hohensalzburg Fortress en geniet van de muzikale erfenis van de stad.

Hallstatt, Oostenrijk
Rijd naar het schilderachtige dorpje Hallstatt, dat aan een schilderachtig meer ligt. Verken de smalle straatjes, bewonder de alpenarchitectuur en geniet van de serene sfeer.

Of u nu geïnteresseerd bent in geschiedenis, natuur, of gewoon wilt genieten van het prachtige landschap, Berchtesgaden biedt voor elk wat wils.

U verblijft in Alpenhotel Kronprinz op basis van logies en ontbijt:
- Uitgebreid ontbijtbuffet inbegrepen

Alpenhotel Kronprinz beschikt over comfortabel ingerichte kamers. Alle kamers zijn voorzien van:
- Telefoon
- Tv
- Kluisje
- Radio
- Koelkast
- Gratis wifi
- Badkamer met bad of douche, toilet en föhn

Top vakantiehuizen in Duitsland

22 pers.
Landhuis Waldeifel XL

Landhuis Waldeifel XL groot en luxe vakantiehuis met wellness in Duitse Zuid-EifelLuxe vakantievilla om te luieren of actief op pad te gaan Dit luxe vakantiehuis heeft alles in huis om te genieten van een heerlijke vakantie. In ieder seizoen kun je ..

Malberg

4 pers.
Comfort vakantiehuis 4p

Volledig gerestylde 4-persoons bungalow comfort met 2 slaapkamers.Deze volledig ingerichte bungalow is geschikt voor maximaal 4 personen. De bungalow beschikt over een woonkamer met open keuken. De woonkamer is voorzien van apparatuur zoals een flat ..

Oberhambach

4 pers.
Appartement

Appartement voor maximaal 4 personenDeze 2-, 3- of 4-persoons appartementen zijn voorzien van een woonkamer met kitchenette. De kitchenette beschikt over een 2-pits fornuis, koelkast, magnetron, waterkoker en een koffiezetapparaat. Er is 1 slaapkamer..

Oberhambach

    Roompot Eifelpark Kronenburger See

    4x overnachtenincl. eindschoonmaakgratis WiFigratis parkerenRoompot Eifelpark Kronenburger See is een gezellig vakantiepark gelegen in het Eifelgebied in Duitsland. De heuvelachtige omgeving van het vakantiepark is perfect voor het maken van mooie fi..

    Dahlem