Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

5 daagse fietsreis Deutsche Weinstrasse

Bad Dürkheim, Duitsland

 

5-daagse-fietsreis-deutsche-weinstrasse5-daagse-fietsreis-deutsche-weinstrasse5-daagse-fietsreis-deutsche-weinstrasse5-daagse-fietsreis-deutsche-weinstrasse5-daagse-fietsreis-deutsche-weinstrasse
Favoriet 
     

    v.a. 363

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    5 daagse fietsreis Deutsche Weinstrasse in Bad Dürkheim

    5-daagse Autovakantie naar Baden Württemberg bij 5 daagse fietsreis Deutsche Weinstrasse

    De uitvalsbasis van deze rondreis is Neustadt. Hier worden regelmatig wijnfeesten en andere evenementen georganiseerd. In de sfeervolle historische binnenstad vind je in de gezellige wirwar aan straten huizen tot wel 6 eeuwen oud. In de Metzgergasse en de Kunigundenstrasse waan je je in de Middeleeuwen. Museumliefhebbers vinden hier een aantal interessante musea zoals het spoormuseum en het wijnmuseum. Neustadt ligt in de Pfalz, het Toscane van Duitsland. De plaats wordt omringd door schitterende wijnbergen. Het lijkt alsof de schilderachtige dorpen hierin zijn rondgestrooid. Wie wil hier nu niet fietsen?
    • ,

    Top vakantiehuizen in Duitsland

    4 pers.
    Comfort vakantiehuis 4p

    Volledig gerestylde 4-persoons bungalow comfort met 2 slaapkamers.Deze volledig ingerichte bungalow is geschikt voor maximaal 4 personen. De bungalow beschikt over een woonkamer met open keuken. De woonkamer is voorzien van apparatuur zoals een flat ..

    Oberhambach

    22 pers.
    Landhuis Waldeifel XL

    Landhuis Waldeifel XL groot en luxe vakantiehuis met wellness in Duitse Zuid-EifelLuxe vakantievilla om te luieren of actief op pad te gaan Dit luxe vakantiehuis heeft alles in huis om te genieten van een heerlijke vakantie. In ieder seizoen kun je ..

    Malberg

    4 pers.
    Appartement

    Appartement voor maximaal 4 personenDeze 2-, 3- of 4-persoons appartementen zijn voorzien van een woonkamer met kitchenette. De kitchenette beschikt over een 2-pits fornuis, koelkast, magnetron, waterkoker en een koffiezetapparaat. Er is 1 slaapkamer..

    Oberhambach

      Roompot Eifelpark Kronenburger See

      4x overnachtenincl. eindschoonmaakgratis WiFigratis parkerenRoompot Eifelpark Kronenburger See is een gezellig vakantiepark gelegen in het Eifelgebied in Duitsland. De heuvelachtige omgeving van het vakantiepark is perfect voor het maken van mooie fi..

      Dahlem