Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Mooi 9 persoons vakantiehuis met een 3 persoons buiten-bubbelbad en een omheinde tuin.

Somme-Leuze, België

 

mooi-9-persoons-vakantiehuis-met-een-3-persoons-buiten-bubbelbad-en-een-omheinde-tuinmooi-9-persoons-vakantiehuis-met-een-3-persoons-buiten-bubbelbad-en-een-omheinde-tuinmooi-9-persoons-vakantiehuis-met-een-3-persoons-buiten-bubbelbad-en-een-omheinde-tuinmooi-9-persoons-vakantiehuis-met-een-3-persoons-buiten-bubbelbad-en-een-omheinde-tuinmooi-9-persoons-vakantiehuis-met-een-3-persoons-buiten-bubbelbad-en-een-omheinde-tuin
Favoriet 
     

    v.a. 525

    • Max. 9 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Mooi 9 persoons vakantiehuis met een 3 persoons buiten-bubbelbad en een omheinde tuin. in Somme-Leuze

    Dit mooie vakantiehuis met een drie persoons buitenbubbelbad is gelegen in de provincie Namen in ons buurland België op één kilometer van het plaatsje Somme-Leuze. Het vakantiehuis staat in een natuurlijke en rustige omgeving en staat garant voor een heerlijk en ontspannen vakantie vlakbij huis. De bosrijke omgeving rondom Somme-Leuze leent zich uitstekend voor een wandel, paardrij- of fietstocht. In de omgeving kunt u leuk motorrijden en goed kajakken of vissen in een nabijgelegen rivier. Leuke winkeltjes en gezellige terrasjes zijn er in het mooie en oude Ardense stadje Durbuy op vijf kilometer afstand van het vakantiehuis.

    Dit recent volledig vernieuwd vakantiehuis is geheel gelijkvloers en de tuin is geheel omheind. Gezellige woonkamer met openslaande tuindeuren naar de overdekte veranda, een zithoek, een houtkachel, flatscreen televisie met home cinema, een Dvd-speler en een eethoek. Een volledig ingerichte open keuken met onder andere een vierpitskookstel, een vaatwasser, een oven, een magnetron, een filter koffiezetapparaat, een koel-vriescombinatie en eenbroodrooster.Verder op de begane grond een eenpersoonsslaapkamer met Wii spelconsole en een slaapkamer met twee enkele boxspringbedden. Douche met wastafel en een apart toilet. Er is een ruim overdekt terras (niet verwarmd) met lounge zithoek en bubbelbad voor drie personen. Vanuit het overdekt terras hebt U toegang tot een buiten terras van natuursteen.De bovenverdieping heeft één ruime, maar lage zolderkamer met een tweepersoonsbed en speelhoek voor de kinderen. De benedenverdieping heeft een tweede apart toilet en twee ruime slaapkamers met ieder twee eenpersoonsbedden en met elk een badkamer met wastafel en een inloop regendouche.
    • Huisdieren toegestaan
    • Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Jacuzzi,Parkeergelegenheid,Tuin