Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Peer

België

 

Center Parcs Erperheide

..

Peer

Center Parcs Erperheide

Vakantiepark Center Parcs Erperheide is een waar paradijs voor het hele gezin. Het park beschikt over cottages, een zwemparadijs, het Water Playhouse, met volop water uit alle hoeken en gaten en zelfs een Ponypark. Ontdek ook de mooiste, tropische vi..

Peer

  Center Parcs Park Erperheide

  Center Parcs Park Erperheide, Peer (Limburg) Erperheidestraat 2 3990   Peer België Center Parcs Park Erperheide ligt in Peer en beschikt over 616 accommodaties. Center Parcs Park Erperheide wordt beoordeeld met een: 7.9 en heeft een vanaf prijs ..

  Peer

  Charmante vakantiehuizen en chalets in de Belgische Ardennen  Ons buurland met haar sympathieke inwoners wordt jaarlijks door vele miljoenen Nederlanders voor een korte vakantie België bezocht. Veelal is dit voor een dagtrip of korte vakantie in een van de vele schitterende steden die België kent zoals Antwerpen, Brugge, Brussel of Gent. Centraal staan dan vooral cultuur, winkelen en het brede culinaire aanbod.
  Echter steeds meer Nederlanders ontdekken België om de meest uiteenlopende redenen ook als zomerbestemming. En terecht. Een vakantie België heeft namelijk veel te bieden. Het land heeft een schitterende kuststreek waar men optimaal kan genieten van een strandvakantie. De  natuurlijke gastvrijheid van onze zuiderburen, de vele restaurantjes en uitgaansmogelijkheden zorgen ervoor dat u zich als vakantieganger waant in een ver buitenland. 

  Antwerpen ligt vlak over de grens en is zo leuk dat je jezelf tekort doet als je er niet zo nu en dan een weekendje naartoe gaat. Je kan natuurlijk gemakkelijk binnen een dag op en neer, maar met een van tevoren geboekt goedkoop hotel Antwerpen leren kennen is wel zo relaxed, vooral als je ook het uitgaansleven wilt ontdekken. Met de auto is het heel goed mogelijk om door België te reizen. Over het algemeen zijn de wegen vrij goed. Wel kunnen de wegen in België van mindere kwaliteit zijn dan in Nederland.