Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiepark Zilverstrand - 4 persoons appartement bij het water

Mol, België

 

4-persoons-appartement-bij-het-water4-persoons-appartement-bij-het-water4-persoons-appartement-bij-het-water4-persoons-appartement-bij-het-water4-persoons-appartement-bij-het-water
Favoriet 
     

    v.a. 328

    • Max. 4 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Vakantiepark Zilverstrand - 4 persoons appartement bij het water in Mol

    Dit vier persoons appartement ligt op een vernieuwd vakantiepark omringd door water. Het park is van alle gemakken voorzien zoals een restaurant, fietsverhuur, indoor speeltuin, natuurbad, overdekt zwembad en recreatieteam. Ook is er een wellness ruime verschillende sauna's. Voor een dagje avontuur kunt u het nabijgelegen Bobbejaanland met ruim veertig attracties bezoeken. Rond het park vindt u mooie bossen en plassen die geschikt zijn voor fiets- en wandel tochten. In de omgeving zijn ook enkele abdijen te bezoeken, bijvoorbeeld Abdij Postel waar ze ook bier brouwen.

    Dit appartement voor vier personen beschikt over een woonkamer met eethoek. De keuken heeft onder andere een vaatwasser, combimagnetron, koelkast met vriesvak en filter koffiezetapparaat. De twee slaapkamers zijn uitgerust met een tweepersoonsbed of een stapelbed. De badkamer heeft een douchecabine en er is een apart toilet aanwezig in het appartement. Ook is er een tuin met meubilair en een parkeerplaats voor één auto.
    • Huisdieren toegestaan
    • Sauna
    • Tv,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Zwembad op park (overdekt),Tuin