Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Hasselt

België

 

Radisson Blu Hasselt

4-daagse Autovakantie naar Limburg bij Radisson Blu HasseltVanuit alle kamers in dit hotel heb je prachtig uitzicht over de stad. Daarnaast heeft het ook nog eens een geweldige locatie. Centraler kan bijna niet. Het hotel heeft een goed restaurant en..

Hasselt

Radisson Blu Hasselt

Verblijven in een aangename accommodatie in Hasselt? Hotel Radisson Blu Hasselt is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 201 reizigers beoordelen Hotel Radisson Blu Hasselt gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de f..

Hasselt

Park Inn By Radisson Hasselt

4-daagse Autovakantie naar Limburg bij Park Inn By Radisson HasseltHet hotel ligt lekker centraal, vlak bij diverse highlights die je kunt bezoeken. Als je op zoek bent naar een verblijf in het hart van de stad, dan is dit hotel iets voor jou. Stijlv..

Hasselt

Park Inn by Radisson Hasselt

Verblijven in een aangename accommodatie in Hasselt? Hotel Park Inn by Radisson Hasselt is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 285 reizigers beoordelen Hotel Park Inn by Radisson Hasselt gemiddeld met een 8. Meer we..

Hasselt

Charmante vakantiehuizen en chalets in de Belgische ArdennenOns buurland met haar sympathieke inwoners wordt jaarlijks door vele miljoenen Nederlanders voor een korte vakantie België bezocht. Veelal is dit voor een dagtrip of korte vakantie in een van de vele schitterende steden die België kent zoals Antwerpen, Brugge, Brussel of Gent. Centraal staan dan vooral cultuur, winkelen en het brede culinaire aanbod.
Echter steeds meer Nederlanders ontdekken België om de meest uiteenlopende redenen ook als zomerbestemming. En terecht. Een vakantie België heeft namelijk veel te bieden. Het land heeft een schitterende kuststreek waar men optimaal kan genieten van een strandvakantie. De  natuurlijke gastvrijheid van onze zuiderburen, de vele restaurantjes en uitgaansmogelijkheden zorgen ervoor dat u zich als vakantieganger waant in een ver buitenland. 

Antwerpen ligt vlak over de grens en is zo leuk dat je jezelf tekort doet als je er niet zo nu en dan een weekendje naartoe gaat. Je kan natuurlijk gemakkelijk binnen een dag op en neer, maar met een van tevoren geboekt goedkoop hotel Antwerpen leren kennen is wel zo relaxed, vooral als je ook het uitgaansleven wilt ontdekken. Met de auto is het heel goed mogelijk om door België te reizen. Over het algemeen zijn de wegen vrij goed. Wel kunnen de wegen in België van mindere kwaliteit zijn dan in Nederland.