Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Bomal-sur-Ourthe

België

 

10 pers.
Villa les Pins Ardennen - luxe wellness vakantiehuis voor families

Luxe vakantiehuis met sauna en buitenspa in de Belgische Ardennen. Wandelen, fietsen en mountainbiken in de omgeving van Durbuy.Luxe familiehuis met modern comfort en wellnessVakantie vieren in het hart van de Belgische Ardennen met ongerepte natuurs..

Bomal-sur-Ourthe

  12 pers.
  Groot chalet voor 12 personen nabij Durbuy

  Op ongeveer acht kilometer van Durbuy staat dit grote chalet welke geschikt is voor maximaal 12 personen. Geniet met familie of vrienden van deze uniek gelegen accommodatie. De woning wordt omringt door prachtige hoge bomen welke u veel schaduw en pr..

  Bomal-sur-Ourthe

  Charmante vakantiehuizen en chalets in de Belgische Ardennen  Ons buurland met haar sympathieke inwoners wordt jaarlijks door vele miljoenen Nederlanders voor een korte vakantie België bezocht. Veelal is dit voor een dagtrip of korte vakantie in een van de vele schitterende steden die België kent zoals Antwerpen, Brugge, Brussel of Gent. Centraal staan dan vooral cultuur, winkelen en het brede culinaire aanbod.
  Echter steeds meer Nederlanders ontdekken België om de meest uiteenlopende redenen ook als zomerbestemming. En terecht. Een vakantie België heeft namelijk veel te bieden. Het land heeft een schitterende kuststreek waar men optimaal kan genieten van een strandvakantie. De  natuurlijke gastvrijheid van onze zuiderburen, de vele restaurantjes en uitgaansmogelijkheden zorgen ervoor dat u zich als vakantieganger waant in een ver buitenland. 

  Antwerpen ligt vlak over de grens en is zo leuk dat je jezelf tekort doet als je er niet zo nu en dan een weekendje naartoe gaat. Je kan natuurlijk gemakkelijk binnen een dag op en neer, maar met een van tevoren geboekt goedkoop hotel Antwerpen leren kennen is wel zo relaxed, vooral als je ook het uitgaansleven wilt ontdekken. Met de auto is het heel goed mogelijk om door België te reizen. Over het algemeen zijn de wegen vrij goed. Wel kunnen de wegen in België van mindere kwaliteit zijn dan in Nederland. 

  WTC.nl - World Ticket Center. Elke reis, zo geregeld!