Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Blier-Erezée, België

 

Favoriet 
     

    v.a.

    Vakantiehuis delen

    Top vakantiehuizen in België

    30 pers.
    La Ferme des Prés

    Dit zeer ruime vakantiehuis staat aan de rand van het dorpje Amel-Möderscheid, op een rustige plek in de streek van Waimes. De dorpjes Amel en Bütgenbach bevinden zich op ongeveer vijf kilometer van het huis. Je beschikt over een grote tuin met een..

    Amel

    12 pers.
    Le secret de Menora

    Door de ligging in het charmante en pittoreske dorpje Pont-Ligneuville (Malmedy) in een groene omgeving, heeft deze prachtige villa alles om je te verleiden. Het comfort is in elk opzicht uitzonderlijk. Geniet van de uitgebreide wellness faciliteiten..

    Malmedy

    8 pers.
    Les Eaux

    Deze zeer mooie vakantievilla ligt aan de rand van het leuke dorp Malmédy in de Ardennen. Door het prachtige overdekte zwembad, de sauna en de jacuzzi is deze woning uitstekend geschikt voor alle seizoenen. In de winter zit u heerlijk warm bij het z..

    Malmedy

    6 pers.
    Villa White

    Luxe vakantiehuis waar het heerlijk vertoeven is in elk seizoen, gelegen op een landgoed tezamen met twee andere vakantiehuizen. In de omheinde tuin kunt u heerlijk genieten van het verwarmde buitenzwembad tussen half mei en eind september. De drie s..

    Spa