Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Bertrix

België

 

BestCamp Ardennen Bertrix

4-daagse Autovakantie naar Ardennen bij BestCamp Ardennen BertrixCamping Bertrix is een ruim opgezette camping, gelegen op een hele mooie plek in de Ardennen en met een prachtig uitzicht over de vallei. Achter de camping is een groot speelbos met stu..

Bertrix

Ardennen Camping Bertrix

Camping Bertrix is een terrassencamping in de Belgische Ardennen. Naast dat deze camping in een van de meest betoverende landschappen van de Benelux ligt, zijn er ook nog een flink aantal faciliteiten aanwezig op familiecamping Bertrix. Er is een zw..

Bertrix

  4 pers.
  Ardennen Camping Bertrix - Mooi 4 persoons chalet op een camping in de Belgische Ardennen

  Deze mooie vierpersoons stacaravans staan op de viersterren camping; Ardennen Camping Bertrix. Camping Bertrix is een prachtige camping in de eveneens prachtige Belgische Ardennen. De camping ligt op een geweldige plek middenin de natuur. Er is een m..

  Bertrix

   6 pers.
   Ardennen Camping Bertrix - Mooi 6 persoons chalet op een camping in de Belgische Ardennen

   Deze mooie zespersoons stacaravans staan op de viersterren camping; Ardennen Camping Bertrix. Camping Bertrix is een prachtige camping in de eveneens prachtige Belgische Ardennen. De camping ligt op een geweldige plek middenin de natuur. Er is een mo..

   Bertrix

   Charmante vakantiehuizen en chalets in de Belgische Ardennen   Ons buurland met haar sympathieke inwoners wordt jaarlijks door vele miljoenen Nederlanders voor een korte vakantie België bezocht. Veelal is dit voor een dagtrip of korte vakantie in een van de vele schitterende steden die België kent zoals Antwerpen, Brugge, Brussel of Gent. Centraal staan dan vooral cultuur, winkelen en het brede culinaire aanbod.
   Echter steeds meer Nederlanders ontdekken België om de meest uiteenlopende redenen ook als zomerbestemming. En terecht. Een vakantie België heeft namelijk veel te bieden. Het land heeft een schitterende kuststreek waar men optimaal kan genieten van een strandvakantie. De  natuurlijke gastvrijheid van onze zuiderburen, de vele restaurantjes en uitgaansmogelijkheden zorgen ervoor dat u zich als vakantieganger waant in een ver buitenland. 

   Antwerpen ligt vlak over de grens en is zo leuk dat je jezelf tekort doet als je er niet zo nu en dan een weekendje naartoe gaat. Je kan natuurlijk gemakkelijk binnen een dag op en neer, maar met een van tevoren geboekt goedkoop hotel Antwerpen leren kennen is wel zo relaxed, vooral als je ook het uitgaansleven wilt ontdekken. Met de auto is het heel goed mogelijk om door België te reizen. Over het algemeen zijn de wegen vrij goed. Wel kunnen de wegen in België van mindere kwaliteit zijn dan in Nederland.