Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Anhée

Anhée, België

 

groepsaccommodatie-anheegroepsaccommodatie-anheegroepsaccommodatie-anheegroepsaccommodatie-anheegroepsaccommodatie-anhee
Favoriet 
 

v.a. 1.333

  • Beoordeeld met een 7.4
  • 4 sterren
  • Max. 14 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Groepsaccommodatie Anhée in Anhée

De accommodatie is gelegen in een zeer rustige en natuurlijke omgeving aan het einde van een doodlopende straat. Het domein is omringd door privé bossen 🌳 Zeer waarschijnlijk een van de meest rustige plekjes in de Ardennen !

Dichtbij Maredsous (Vallée de La Molignée - Ardennes), ontdek je dit pittoreske vakantiehuis. Het huis is gelegen in een zeer rustige en natuurlijke omgeving op het einde van een doodlopende straat. Het domein is omringd door privé bossen. Zeer waarschijnlijk een van de meest rustige plekjes in de Ardennen!

Groepsaccommodatie in de Ardennen met privé bioscoop 📽 

De groepsaccommodatie, gebouwd in de typische natuursteen uit de streek, werd volledig gerenoveerd en is met zorg ingericht. Dit vakantiehuis heeft 2 ruime woonkamers, een inbouwkeuken, 6 slaapkamers en 6 badkamers. Er is een heuse privé bioscoop waar je vanuit je bioscoopstoel iedere gewenste film kunt kijken... Als dat het verblijf niet compleet maakt! De groepsaccommodatie is gelegen in een zeer rustige en natuurlijke omgeving aan het einde van een doodlopende straat. In de tuin zijn er 2 terrassen (een is overdekt) met een lange tafel waar het heerlijk vertoeven is tot in de late uurtjes. 

Ontdek samen het groene paradijs 🌳 

Er is genoeg te doen in de regio! De tuinen van Annevoie, tussen Namen en Dinant, behoren bij het belangrijkste geklasseerde erfgoed van Wallonië. Dit groene paradijs nodigt uit tot eindeloze wandelingen! De vallei van de Molignée en de Ravel-route vormen het decor voor de mooiste wandelingen per fiets of te voet. Gebruik je 5 zintuigen om deze omgeving optimaal te verkennen: laat je overweldigen door de fauna, de flora en de landschappen van de betoverende Condroz, van Anhée, via Maredsous …

Bekijk ook de andere


  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 1.737,-   Boek

Bekijk alle vrije data