Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiehuis Mörbylånga

Mörbylånga, Zweden

 

morbylangamorbylangamorbylangamorbylangamorbylangamorbylangamorbylanga
Favoriet 
 

v.a. 1.736

  • 5 sterren
  • Max. 8 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantiehuis Mörbylånga in Mörbylånga

Het huis - Villa Harmonie - ligt op slechts 10 meter van het strand door Kalmarsund. Er hoort een steiger bij het huis. Geniet van het fantastische uitzicht en de magische zonsondergang. Het huis is goed uitgerust met bedden en een hoogwaardige kwaliteitsinrichting. Grote glazen panelen aan de kant bij het water in de woonkamer en in een slaapkamer. De slaapkamer in de annex hebben een gedeelde badkamer, en in het huis is de badkamer met een stoomcabine en een badkuip. Stora Frö lokt met een prachtige natuur en brede stranden. Let op! De sauna is een stoomsauna.

Top vakantiehuizen in Zweden

8 pers.
Vakantiehuis Vittaryd

Bij dit mooie vakantiehuis staat kwaliteit op de voorgrond. U heeft uitzicht op het meer. Binnen treft u een goed doordachte ruimte aan. De ramen zijn 3x beglaasd en zelfs de vloer wordt verwarmd. De keuken is zeer goed uitgerust en alle slaapkamers ..

Vittaryd

6 pers.
Vakantiehuis #

Een fris, licht en luchtig vakantiehuis aan het meer Husgölsstacken, omgeven door prachtige natuur. Rond het huis zijn er leuke rustplaatsen. Vanaf het gedeeltelijk overdekte terras heeft u een prachtig uitzicht op het meer.direct aan het meer, bevi..

Holmsjö

8 pers.
Vakantiehuis Årjäng

U verblijft hier in een zomers paradijs. Dit prachtige en goed onderhouden vakantiehuis bevindt zich aan het meer Foxen en beschikt over een ruime buitenruimte. Een roeiboot met motor en kano's staan tot uw beschikking. Eindig een mooie dag op het st..

Årjäng

6 pers.
Vakantiehuis Göteborg

Welkom bij deze fantastische woonboot midden in de haven van Göteborg. Hier kunt u genieten van de Göta, in de onmiddellijke nabijheid van de stad. U bevindt zich dicht bij restaurants, het Zweedse expositiecentrum, Liseberg, Universeum en vele and..

Göteborg